Siema. A więc znacie jakieś fajne gry MMO?? Cos jak Lineage, Last Chaos itp. Żeby nie mialy az takich wymagan bo u mnie krucho z kompem :P Zglaszajcie jak znacie fajna to moze pogramy razem.
osobiście polecam MUonline, Silkroada, WOWa- tylko że ostro wciąga.
Metin 2, tibia, maple story - porażka
Ja nie znalazłem gry MMO która by była inna od wszystkich. Teraz tego typu gry są strasznie podobne, różnią się tylko jakością i wykonaniem. Przejrzałem wszystkie gry które mi polecane i są najpopularniejsze i moim zdaniem to tragedia. Wole już pograć w CSa albo w jakieś gry single player a tak wogle to polecam życie poza komputerem ;))
na zimowe wieczory polecam wypady z kolegami na osiedle xD co do gier MMO to osobiście nie ma takiej gry która by mnie zainteresowała, więc zostają gry single player, przeglądarkowe no i najtrudniejsza gra jaka powstała : życie...
A może jakieś hobby poza komputerem ?
Sklejanie modeli ?
Puzzle ?
a może elektronika-> zbuduj radio xD
Możesz też zacząć chodzić na siłownia (zalezy ile masz lat)
Dobre filmy też są rozwiązaniem na nudne wieczory.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum