Jest pelno wersji NONSTEAM ale jest znimi kupa problemów ponoć i jednemu na 1000 sie udaje pograc po multi na nonstimie^. Co do singla to zagralem 5 min i wywalilem bo zal, po multi podobno sie gra galancie, kumpel z bloku kupil i NO-LIFE teraz ^. Oplaca sie kupic sam steamkey (ok. 55zl) i zassac przez steam, napewno szybciej bedzie niz sciagac z torrentow ^.
Gierka warta uwagi Wciąga jak jasna cholera, szczególnie że to strzelanka zombie, a na multi bardzo fajnie się gra z innymi :D Ale csa bym nie rzucił dla tej gry :P
ja na NS grałem spokojnie przez Hamaka i dało rade... Troche pomyślunku :D Singiel nuda ale na multi w 4 osoby to jest sieka :D i poziom trudnosci Hard i jest moc :D ktoś ma na NS ? możemy sie umówić na jakąś sesyjke ;] Pisać PW sie zgadamy :D
Ostatnio zmieniony przez Padaka 2009-04-18, 10:20, w całości zmieniany 1 raz
Przeszedłem wszystkie kampanię na singlu ale na multi jeszcze nie grałem a żałuję :(
Ale może w niedalekiej przeszłości kupię steam:D ALe giera wypaśna i polecam każdemu
no gierka jest zajebiaszcza:D szczególnie na multi , ale jak gracie na singlu to żeby było śmieszniej strzelajcie zombim w nogi xDD bo wtedy oni tak śmiesznie lecą na ryj xDDD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum