Ja miałem postać lv 21 ale zapomniałem pasów. daj jakieś strony z privatami bo chciałbym spróbować. Jak gram moim pseudo K-stylem na gladiatorze to nie mam równych ponieważ,
zwykły "pro" k-styler gra tak że można przewidzieć jego ruchy a ja gram pijanym k-stylem i ja sam nie wiem co zrobię za chwilę, więc na gladiatorze pokonam 3 "pro" k stylerów.
Questy też są fajne uwielbiam tą współpracę która jest potrzebna do pokonania bossów.
Walczyłem tylko z bossów z tym wielkim szkieletem ale nie było łatwo, full room wszyscy lv 21+ i daliśmy ledwo radę, chyba daliśmy nawet filmik na youtube ale nie mam linku.
Linczek zapodaje.
http://gunz.ijji.com/
Ale najlepszy priv to Trinity Gunz!
Ale został zhakowany i dupa :/
GunZ to gra akcji, to połączenie strzelanki, zręcznościówki i walki na miecze.
Bardzo wciąga!
Grałem z roczek temu i miałem 40 któryś lvl :D :D :D Ale teraz jak go instaluje to przy uruchomieniu gry pokazuje się mi czarny ekran. Wie ktoś o co chodzi? Próbowałem z ustawieniami ale to też nie za bardzo..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum