Post numer: #1Wysłany: 2009-03-29, 12:20 goalunited - Manager piłki nożnej nowej generacji
Gra moze ktos wlasnie w ta gre? GoalUnited dla tych, ktorzy nie grali jest to internetowy menedżer piłki nożnej (dla fanów^^), w ktorym mozecie poprowadzic swoja wlasna druzyne na coraz to wyzej ustawione szczeble lig (np Polski). Gra jest bardzo ciekawa pod tym wzgledem, ze jest bardzo realistyczna. Dlaczego? Juz wyjasniam. Otoz mecze rorgrywane sa co tydzien w kazda sobote a treningi podnoszace skille zawodnikow wzrastaja z niedzieli na poniedzialek. Jesli ktos chce wiedziec wiecej, napiszcie tutaj badz do mnie na pw a ja pomoge, wytlumacze itp.
Jakby ktos chcial stronke, aby poczytac co nieco o grze to prosze: tutaj - stronke podalem w jezyku polskim, gdyz nie jest to polska gra tylko niemiecka jednak posiada tlumaczenie na kilkanascie jezykow krajowych swiata >to taki menedzer swiatowy, gdzie mozecie tez zmierzyc sie z ludzmi np z Hiszpanii^^< (w poprzednim zesonie gralem sparing z jakims Hiszpanem xD)
Hmm gralem w to chyba z miecha ale wole jednak freekick.org
I prawdę mówiąc wydawało mi się, że mam większą kontrolę nad klubem na freekick.
Można prowadzić juniorów, seniorów.
Jest szkółka młodzików mecze w sobote i w niedziele.
I jestem już w 2giej lidze ^^
Ps. Prowadziłem reprezentację Kazachstanu przez 1 sezon xD
Ostatnio zmieniony przez [PL]L@ma 2009-03-30, 17:21, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum