Nr Użytkownika: 2411 Wiek: 20 Dołączył: 07 Maj 2009 Posty: 22 Skąd: Białystok
Post numer: #1Wysłany: 2009-05-28, 18:57 FOOTBALL MANAGER 2009
Chciałbym wam zaprezentować a zarazem zachęcić do gry FOOTBALL MANAGER 2009. Football Manager 2009 to kontynuacja dobrze znanej i cenionej serii menedżerów piłkarskich, produkowanych przez firmę Sports Interactive specjalizującą się w tym gatunku. Wydawcą tego tytułu jest koncern SEGA.
W grze wcielamy się w postać managera i trenera drużny wybranej przez nas z wybranej ligi narodowej. Wszystko spoczywa w naszych rękach – począwszy od przygotowania fizycznego,transferów a skączywszy na konferencjach prasowych, wyszukiwaniu młodych talentów. Jako ciekawostke mogę dodać że angielski klub EVERTON podpisał konrakt z twórcami gry, aby ułatwić im wyszukanie młodych,ambitnych graczy. Pełen realizm !!
WYMAGANIA SPRZĘTOWE: Pentium 4 2 GHz, 1 GB RAM, karta grafiki 128 MB (GeForce FX 5900 lub lepsza), 2 GB HDD, Windows XP/Vista
Polecam także oficjalna stronę serii FOOTBALL MANAGER
www.cmrev.com. Znajdziecie tam wiele uaktualnien i dodatków.
a i przy okazji możecie pisać o swoich poczynaniach tu ..
Jeśli chodzi o mnie to gram 3 sezon Realem 2 razy LM i 1 raz mistrz hiszpani . Kupiłem zirkova, kalou, diakte itd .. Polecam zirkova, statystyki są dobre, świetnie pasuje na lewą pomoc i obronę .
Zgadzam się ta gra jest bardzo dobra. Jednak uważam, że FM 2009 jest troszkę gorszy od starszych wersji Pamiętam jak w FM 2008 grałem 5 sezonów CSKA Moskwa xd To były czasy
Oczywiście gra zaje fajna. Jednak wolę fm 2008 i żeby gra była ciekawsza i C.RONALDO już był w Realu to skorzystajcie z tego http://www.cmrev.com/ , tu są uaktualnienia i patche. Obecnie gram LEGIĄ bo LEGIA TO POTĘGA w fm 2008
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum