Nr Użytkownika: 13 Wiek: 19 Dołączył: 24 Paź 2007 Posty: 32 Skąd: z wody
Post numer: #1Wysłany: 2007-10-24, 22:19 Diablo II LoD
Gra ktoś może w tą gre?
dosyc stara trzeba przyznac ale nadal ma swoj klimat niby typowy hack'n'slash a przyciagnol na dluzej wiele osob.
Osobiscie gram z 2 lata z przerwami, wlasnie jestem w trakcie jednej :).
przewaznie juz pvp gram necrem bone.
NLD eu
a wy?
---
fueryon napisał/a:
grał w to każdy chyba....
a kto gra teraz? nie za wielu. ja ze 2 miechy temu się na D2 LoD rzuciłem dlatego że mi kumpel moda fajnego podrzucił.
naprawdę konkretna modyfikacja. a najlepsze jest to że zachowywała fajny klimat typowo diablowy... ale pograłem trochę, czasu mało było to przestałem i nie wróciłem ;]
to przez to ze grales
PvM a nie PvP ta gra ma malo do zaoferowanie w PvM zas PvP i TvT to juz inna bajka :)
Ostatnio zmieniony przez h2o 2007-10-24, 22:28, w całości zmieniany 1 raz
a kto gra teraz? nie za wielu. ja ze 2 miechy temu się na D2 LoD rzuciłem dlatego że mi kumpel moda fajnego podrzucił.
naprawdę konkretna modyfikacja. a najlepsze jest to że zachowywała fajny klimat typowo diablowy... ale pograłem trochę, czasu mało było to przestałem i nie wróciłem ;]
----------
[edit]
tak i nie. bo gralem w obu trybach, ale w ten mod nie jest tak bardzo rozpowszechniony wiec i z PvP jest tutaj slabo. no i nie powiem zeby duzo znajomych w to gralo ; ] bylo nas ze trzech ale szybko sie znudzilismy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum