Gra jest darmowa , jest w nie shop , mozna kupowac kamienie za kase.
gram w nia grubo ponad 4 lata . Odrazu mowie jakby ktos chcial sprobowac server LIGHT.
Chetnie pomoge na poczatku.
Co moge o niej powiedziec , jest 5 ras
-trojan ( wojownik z 2mieczami )
-warrior ( z 2reczna bronia lub tarcza i bronia )
-archer ( łuk )
-tao ( jest czarodziej fire i water do wybóru na 40 lewelu , różdżka )
-ninja ( 2 bronie )
Gra dopiero sie rozkreca na wysokim lewelu , czesto ludzie pisza , " oo mam 80lewel i powiem szczerze ze gra jest do dupy " .
Maksymalny lewel 135 . Jest cos takiego jak reborny . Po nabiciu 120-135 ( zalezy od nas kiedy chcemy zrobic reborn ) postac od nowa ma 1 poziom , z tym ze dodatkowe punkty do rozdania z mozliwoscia zmiany rasy , co za tym idzie , mieszanie skilli itd.
np. jedna z mocniejszych kombinacji ninja>warior>trojan ( sa mozliwe 2 reborny w grze )
Bardzo wiele mieszanek skilli , np. 2 bronie 2 reczne , sword+ club daja inny skill ,
sword + sword , a broni jest masa , daggery , hammery , club swordy , blady itd.
gra sie dosc sprawnie i przyjemnie , troche ulatwili gre dla nowicjuszy , mozna w wykonujac questy dostawac bardzo dobre przedmioty o ktorych wczesniej mi sie nawet nie sniło . Teraz niestety jestem koxem , ludzi do grania nam nie brakuje , gramy ze znajomymi w 1 gildi na ventrillo , ale jesli znalazly by sie osoby chetne to zapraszamy.
Ostatnio zmieniony przez Prezes 2009-09-10, 14:04, w całości zmieniany 1 raz
No zacznę w to grać :D W tej chwili pobieram klienta
Ciekawą grafikę ma ta gra. :D
Jak się tam steruje? Na klawiaturze?? (noobskie pytanie ale nie widzę w takiej grze myszki..)
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2009-09-10, 16:50, w całości zmieniany 1 raz
gra sie myszką , tak jak np. w MuOnline ...
postac chodzi/biega bardzo wolno , jednak jesli nacisniesz myszka + lewy ctrl , postac oddaje skok ,
ciezko bedzie ci sie przyzwyczaic , ale z czasem o ile Cie wkreci gra , zlapiesz opanowanie i porusza sie znacznie szybciej i przyjemnie
witam mam problem, znaczy sie nie wiem dokladnie czy to problem czy tak ma byc ;P
sciagnalem sobie klienta z http://co.91.com/ zainstalowalem i odpalam Conquer.exe, wyskakuje mi ze mam wlaczyc play.exe, no to właczam ;] i teraz nie wiem co dalej :D bo jak klikne np "High definition - Start" albo "Standard definition - Start" to pokazuje mi sie tylko taki obrazek na srodku i moge czekac nawet caly dzien i nic sie nie dzieje :(
wez mi wytlumacz jak w to zagrac bo ciekawi mnie ta gierka ;P
wybierasz czy ma byc wiecej szczegolow w grze ( niby lepsza grafika )
czy gorsza ( standardowa , bez bajerów , blyszczacych mieczy itd. )
po nacisnieciu , gra sie wlacza i jest masa serverow , trzeba wybrac Light .
natomiast jesli masz obrazek i nic sie nie dzieje to proboje byc moze pobrac Patcha.
Zrób patcha ręcznie , sciagnij ze strony 2 ostatnie patche , zainstaluj starszego ,potem najnowszego , powinno pojsc.
nie wiem dlaczego masz taki problem
bede szczery i powiem ze sie wam nie spodoba ,
znudzi wam sie pewnie po jakims czasie , kumplowi z osiedla sie nigdy nie podobala ,
ale dal sie namowic , nabil 40 lewel chcial rezygnowac, ale nalegałem , dobił do 80 , wkrecil sie
teraz ma 125 i sie nie odrywa
spokojnie xd pogram troche to zobacze :D mnie kreca gry mmo/rpg, gralem w lineaga w metina i pare innych, co prawda nie ma porownania z tą gra bo ta gra jest w 2d ale moze mnie sie spodoba ;P
edit//
trzeba sie zarejestrowac na stronie glownej ?
Ostatnio zmieniony przez Hero 2009-09-23, 14:05, w całości zmieniany 1 raz
Grałem kiedyś miałem chyba 80-90 archerem a później trojanem czy jakoś tak 70 ale zaczęła mi się nudzić i zacząłem w l2 grać
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum