Post numer: #1Wysłany: 2010-03-29, 20:12 Zresetowanie top15;]
Tak jak w temacie mozna by zresetowac top15 ??;>
3/4 graczy ktorych jest w topie juz nie gra takze nie ma sensu zeby, bylo stare top15;]
Prosze o rozwazenie mojej propozycji ;d
Wg mnie to jest serwer z typowym modem dla dzieci. A wiadomo jak to z nimi bywa - chca tylko krwi i bycia jak najwyzej w rankingach serwera. Skoro wiekszosc z top15 nie gra, to rzeczywiscie moznaby bylo wyczyscic ranking i niech sie dzieci ciesza.
Co do powyzszego postu. Takie cos to mozna na zombie albo deathrunie gdzie rank jest zbedny nawet dla dzieci. Tutaj one wola szpanowac nim wsrod innych wiec nie ma sensu go wogole usuwac.
Bezsensowny post ^^ Po co resetować żeby nafink mógł być w topie?? Nie bo to staciarz aż głowa boli... Jest dobrze jestem Daaleeko w ranku i olewam to...
Rank na każdym serwie jest resetowany co jakiś czas wiec i tu prędzej czy później Fayrant by go skasował
Wystarczyło mu napisać na pw
Temat bezsensu i ankieta bezsensu
Zamykam
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum