Post numer: #1Wysłany: 2010-03-21, 00:44 Zombi Odradzanie się
Mam tatką propozycje żeby zombi po zginięciu się odradzało.
Może to być fajniejsze niż czekanie na speckcie i podpowiadanie innym.
Wiem że jest to możliwe na Zombie Plague nie jestem pewien czy na biohazardzie też jest to możliwe ale zapewne tak.
____________________ Nazywam rzeczy po imieniu.
Życie nie bajka, nie głaszcze nas po jajkach xD
Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie, innych twoje szczęście Je***
dawno sie nie odzywalem, ale jestem na tak, poniewaz nie chce mi sie czekac az zombie przyjdzie. Osobiscie byłbym za zmiana moda na zombie plague 4.3, poniewaz na tego typach serverow gra mnostwo ludzi
____________________ kLuCha``
Pr0
PozdrO dla graczy ...
Z tego co czytam w z normalnego zombi prawie zombie hella chcecie zrobić!!!! Ja na nie... Tak jak jest to jest dobrze... Zawsze tak było... To jest na moje chory pomysł...
Jestem na nie. Zalezy jaka mapa ale jak jest dosc mala to sie nie oplaca, Ci zombi ktorzy zgina pierwsi nie musza czekac az tak dlugo do konca rundy. Drugi minus to to ze Ludzie nie maja wtedy sznas bo o kogos zabija to beda sie ciagle odradzac, to praktycznie jedna runda bedzie trwala cala mape . Jestem na NIE
Ja na NIE !! Wg mnie zniszczy to całą atmosferę na zombie .
Ale da sie to załatwić jak coś . Trzeba było by w configu zmienić obrażenia broni na większe , lub absorbowanie obrażen zombie na mniejsze oraz ustawić zombie DM mode ( czy cos w tym stylu ):D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum