Post numer: #1Wysłany: 2009-07-12, 16:50 zmieana modułu ;((((
Z przykroscia musze stwierdzic ze osob na HS jest bardzo mało , bardzo czesto nie ma nikogo , wiec po co miec HS jesli nikt tam nie gra proponuje zmienic moduł sami wybierzcie na jaki !
Fakt mało graczy w ciągu tygodnia było na serwerze aż 12 graczy ;(
Co do zmiany modułu to jednak bym zostawił, bo potem zacznie się nie potrzebne "skakanie" z moda na mod. To tyle z mojej strony ;)
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
jezeli jeszcze sie liczy moje zdanie to chciałbym abyscie zaczekali do konca wakacji poniewasz z tego co mi wiadomo to duza czesc graczy powyjezdzała wpizdziec
ale jak sie nie zmieni sytuacja (do konca wakacji) to ja bym była za KZ albo za Surfem
I oczywiscie jakeis sensowne mapy musza byc.
To tyle z mojej sstrony.
AA bym zapomnial, narazie nie macie sie cos smucic bo to w duzej mieze moze bysc spowodowane nie graniem tam ludzi ktorzy maaj steam, z powodu ostatniego update przez nasze kochane valve ....
Trzeba poczekac i powinno to minac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum