Post numer: #1Wysłany: 2009-10-04, 16:20 zmiana wersji moda
Otoż chcialbym przedstawic swoja propozycje o zmianie wersji zombie moda. Jak sami wiecie osob gra dosc malo na tej wersji a co byscie powiedzieli na wersje zombie moda z klasami zombie ( szybkie zombie , skoczek. duzo hp etc. ), sklep z przedmiotami za ammo packi. Nie wiem dokladnie jaka o wersja ale osoby orientujace sie w temacie zapewne beda wiedzieli ock. Na tej wersji na innych serwach gra dosc sporo ludzi , serwery zazwyczaj sa full wiec czemu nie?Prosilbym o wypowiedzi na ten temat
//Mike X
Chodzi o zombie plauge !
Poprawiłem ankietę - reszta się zgadza :)
Chodzi dzi o zobi plague, było taki typ moda na tym serwie a ludzie wybrali biohazarda co do głosu to się narazie wstrzymam...
--Edit#
zombi plague to szf lepiej zombi vs predator
____________________ Gość Pomogłem? Daj pomógł
Ostatnio zmieniony przez Kali 2009-10-07, 18:11, w całości zmieniany 1 raz
Ja apeluję, żeby zmienić to na byle co! Czasy dobrego zombie na FPS minęły razem z hostingiem od KampNO.pl. Możnaby spóbować plagę, która jest dużo ciekawsza. Można też dać mod niezwiązany z zombie, jakiś Surf albo HS, bo szkoda serwera.
Temat o zmiane na plagaę albo na zupełnie inny mod byl na wakacjach poruszany chyba 5 razy przez dobrcyh i stałych graczy i jakos wszyscy na nie, ateraz nagle oczy się otworzyły.
Zombie Plejdż, albo HS :D:D
Avro nie bądź samolubem nie wszystkim podoba się "denny" zombi.
Ostatnio zmieniony przez dEx 2009-10-04, 20:50, w całości zmieniany 1 raz
wlasnie dlatego zalozylem temat zeby ludzie wyrazili opinie. to chyba ma byc serwer dla graczy i to im musi sie grac przyjemnie na serwie. z tego co zauwazylem na zombie plague serwery sa prawie caly czas full a na naszym biohazard pustki;/. druga sprawa ta wersja jest bardzo denna malo wyboru broni urozmaicen. zombie male szanse troche maja. na tej wersji plague urozmaicenie jest calkiem fajne a gra przyjemna. pozdrawiam
P.s jesli zalezy wam na rozwoju sieci serwerow to zmiany sa konieczne. dlatego jesli jedno nie wychodzi probujemy drugiego.
Ostatnio zmieniony przez asault 2009-10-04, 21:24, w całości zmieniany 1 raz
Ja na stanowcze NIE,bo to nie zmieni sytuacji "pełności" na serwie.Trzeba zająć się REKLAMĄ,a nie zmianą modu,bo co to da jak nikt nie zna ip .
No i jak wam się znudzi,to nie znaczy że trzeba zmieniać,tylko zachęcać graczy - tak jak taki ali noob,newbie na zompi przyszedł i zagrał pierwszy raz,to widzicie co ze mnie wyrosło - zagrajcie i oceńcie sami xD .
zauwaz ze mike x pisal ze jak zmienic to na porzadna wersje dopracowana wtedy napewno duzo graczy bedzie . sam pomysl kto by chcial grac na lipnej wersji bynajmniej dla mnie ta ktora jest teraz takowa jest.
____________________ Już w następnym tygodniu bedę sie przygotowywał do matury... F*ck i co tydzien to samo ... ;p
Zostawić serwer tak jak jest to żadne rozwiązanie. Proponuję zmienić na plagę ostatni raz, jeżeli się nie przyjmie po mniej więcej dwóch tygodniach, zmienić całkowicie moda na HS, Surf czy inne For Fun.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum