Nr Użytkownika: 1757 Dołączył: 08 Mar 2009 Tematy: 0 Posty: 23 Skąd: mam wiedziec?
Post numer: #1Wysłany: 2009-03-10, 21:42 Zmiana w MC?
Pierwsza rzecz jaka powinniście zmienić to wyrzucić mapę awp_idnia z MC. Jest to serwer TP, a jak grać TP na tej mapie? Jeżeli ktoś ma ochotę grać tą mapę to niech idzie na FFA albo 4FUN, bo na takie serwery jest ona przewidziana.
Druga rzecz, to mapy cs_. Prawdziwe TP gra się tylko na mapach de_, ale rozumiem że cześć graczy lubi grać cs_, dlatego proponuje zostawić dwie mapu cs_, najlepiej office i z tego co zauważyłem u was na serwerze popularny jest cs_assault. Dla CT mapa jest całkowicie nie grywalna... Proponuje zamienić ją na takiego assault gdzie CT i TT bedzie miało równe szanse. Czyli cs_assault_upc. Tu pare screenów:
Wyrzucić mapę cs_italy, nie grywalna i nudna... słabsi gracze aka boty votuja to ciągle licząc na to że dostana się do TT i skampią w domku.
Oczywiście znajdą się osoby które sie ze mną nie zgodzą, powiem nawet że takich nie brakuje... dlatego podkreślam, niniejszy post pisałem kierując się MOIM zdaniem, liczę jednak że nie tylko ja tak myśle
Ostatnio zmieniony przez poYar 2009-03-10, 21:45, w całości zmieniany 2 razy
leciała mapa westwood grało 16 osób, wszedłem na końcówkę, było votowanie, ludzie wybrali awp_india, po 10 min zostało 8 osób, czyli 50 procent z poprzedniej mapy. Tu już nawet nie chodzi o to czy ktoś lubi ta mape czy nie, ona jest po prostu sprzeczna z zasadami tego serwer który notabene zwiecie TP...
Skoro pomysł został przyjęty przez innych graczy dlaczego nikt nie zrobi nic w tym kierunku i ciągle jesteśmy zmuszeni grac niegrywalny cs_assault? Może H@ wprowadzi zmiany?
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum