Post numer: #1Wysłany: 2009-06-24, 16:18 zmiana pluginu ??
Hmm do glowy wpadl mi taki pomysl, a mianowicie ze zmiana pluginu.
Wiec czytajcie :P
Co wy na to, aby zamienić plugin DeathRun z HS.
Wiem, ze HS jest lepszy mocniejszy, dlatego taki pomysł.
A na HS gra ok 10 ludzi max, a jak jest tylu na tym IP netserwers to lagow nie ma, ani pingi nie skacza.
Potem, bo zmainei IP :D
Zrobic z DeathRuna multi serwer.
A mianowicie DeathRun, surf, kz i hn, wybralem walsnie tlyko te mody, o w nich nie liczy sie skill i mozna sie tamw miare odprezyc.
Za hs o co wam chodzi, wy chyba mnei nie zrozumieliscie.
Nie chodzi mi o to, aby zlifidowac HS, czy jaki kolwiek mod, lecz oz miane.
No to jeszcze raz wytmuacze.
Chodzi mi o to, aby zmienic IP HS i DeathRuna, bo HS to jest mocny serwer, a DeathRun nie.
Zas na HS gra ok10 ludu, a na DeathRunie praktycznie 20. Zas na IP DeathRuna lagi wystepuja dopiero jak jest duyzo ludu conajmniej wiecj niz 12.
I wtedy na tym DeathRunie wgrac multi mod, a mianowicie DeathRuna, kz, hns i surf, wyubralem te mody, bo na nich nie cwiczy sie skilla, tylok praktycznie gra sie 4fun.
A ja za nie, gdyż w końcu ten mod HS zmienią na inny, a wtedy będzie płacz że lagi, crashe... Póki co na DR 100 pinga JESZCZE ujdzie czasami podskoczy ale jakoś grają ludzie ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum