Post numer: #1Wysłany: 2008-01-10, 19:51 Zmiana MP
Witam proszę H@ o zmianę mc (mapppakka) tzn moja prośba jest skierowana głównie do skasowania map takich jak de_cpl mill ( nie wiek jak onna sie dokładnie nazywa ) tak samo woodstok ta mapa też jest do bani . Powód mojej prośby -> iż na tych mapach nikt nie chce grać a w godzinach wieczornych ludzie opuszczają serva tak samo jest rano jak te mapy lecą potwierdzić to może malakas i inny admini ze te mapy są nie odpowiednie co do naszego serva
awp imo. bylo fajne jak sie gralo raz, drugi... Teraz ta mapa stala sie juz nudna. To samo tyczy sie assaulta. Proponuje je zastampic jakimis nowymi mapami i urozmaicic troszke server
awp_india mozna zamienic z awp_wall2003 bo rzeczywiscie stala sie nudna... co do assaulta to ja bym przy nim pozostal;] do tego mozna dorzucic pare mapek... de_bahrain bylo fajne (nie pamietam jak sie ta mapka zanywala;p)
Ja proponuje de_tuscan ;) mape awp mozna by bylo zastapic jakas inna tego samego typu, bo poporostu rzygam juz tym awp, assaultem i jeszcze office aff..
Westwooda zostawiamy zawsze dużo osób na niej chętnie gra i office tak samo bardzo lubiana mapa przez graczy TAU a jeżeli chodzi o prodigy to tylko tt na tej mapie odwiecznie kampi się na respie i tyle z tego grania a awp za czasów adrixa to też tandeta co chwile tylko mapa awp i wcale dużo ludzi nie siedziało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum