Post numer: #1Wysłany: 2009-09-12, 14:58 Zmiana modułu ?
Chciał bym zaproponować zmianę modułu JB na jakikolwiek inny. Powody ? Myślę, że wszyscy wiedza: Przeklinanie, obrażanie, najeżdżanie na rodzinę( przez mikro) - nie można udowodnić. Ogólnie co 2 osoba przeklina, na serwerze nie słychać własnych myśli gdy masz włączoną opcje by słyszeć to co inni mówią przez mikro. Co 2 osoba drze się do mikrofonu. Inni ciągle krzyczą free kill kolejni co mają robić chociaż było powiedziane 100razy jeszcze inni nie słuchają poleceń, a potem się bulwersują. I jak to się wszystko łączy wychodzi czas na zmianę modułu. CO wy na to ? Myślę, że jeśli się zgodzicie to ktoś założy temat na jaki inny go zmienić .
//
@ dominiku tu jest mowa o tym czy chcemy zmiany a nie na CO chcemy zmienić mod...
// Dante
V.I.P Cisku, DominiQ tylko zaproponował, bo obecna debata jest mało merytoryczna w obecnym kształcie i nie rozwiążę ona w wystarczającym stopniu obecnego problemu.
//
lol xD ? o co wam chodzi o co dante prosił niby xDD ?
Uważam że nie potrzebne - wszystko zależy od adminów...Oni mają nad tym panować a jeśli ich niema to jeden z bardziej ogarniętych graczy(co prawda dużo nie może ale czasem jak coś się powie to pomaga)
Mod jest nowy, i z jednej strony głupio już go zmieniać.
Z drugiej strony, zgadzam się Cisku całkowicie z tobą na temat dzieciarni jaka jest na JB. Dzieci przed mutacją wyzywają, przeklinają, nie wykonują poleceń. Admini są zbyt rzadko, i większą część dnia na serwerze panuje ładnie mówiąć całkowity burdel. Zmienić ten mod na coś innego, błagam!
Klikajcie na Nie ;P
@up Chmielu wpisz się w ankietę od RTV , chętnie bym się zgłosił na adma JB ale jak wiadomo konto 2 tyg. a resztę kwalifikacji mam :>
Ja osobiście wybiłem paru graczy którzy "psuli" ten serwer.
Chmielu też...!
ale co ja sam z Chmielem zrobię jak ja do 16 mam lekcje...
Potrzeba adminów!
OGARNIĘTYCH!
Avro jakby przestał się bawił tym serwerem i robić se internetowych kumpli to też by było dobrze !
Adiss ma mały ogar...
więcej adminów tam nie ma. . . .
Przynajmniej mi o tym nic nie wiadomo...
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum