Post numer: #1Wysłany: 2009-07-21, 16:55 Zmiana modu- na próbe (nie na pokemod)
Proponuję dać na próbę mod ZOMBIE SWARM
Zombie swarm róźni się od biohazard i plague że gracze wybierają czy chcą być zombim czy ludziem! UWAGA UWAGA! Jeżeli zombie wygrają jest zamiana rasy( z ludzi na zombie, z zombie na ludzi)
A także gracz musi sobie kupić broń sam, ma to swoje plusy i minusy. Można wyłączyć oczywiście krowe i autokampę i tam inne zasilne bronie.
Serwerów z tym modem jest mało a więc może uda się ściągnąć ludzi.LINK
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Jeszcze wam powiem tak, ze ja bym na razie nie zmianial, FAKT ze zombie przez tydzien,dwa stalo prawie caly czas puste ALE przez ostatnie dni cos sie ruszylo i zaczynaja grac ludzie, liczba graczy podchodzila czasem pod 14 ^^ tak wiec bym sie wstrzymal z tym na razie i poczekal moze jeszcze 2-3 tyg. Ale glosujcie w ankiecie dalej.
jak cos to ja moge zaproponawac taki fajny mod widziałem a zwie sie "Zombie vs Predator"
jest naprawde fajny jak cos to pogadam z ludzmi z serwerowni gdzie to widziałem i moze nam udostepnią pliki z ustawieniami
ale to za jakis czas bo faktycznie cos na ZM zaczyna ruszac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum