Post numer: #1Wysłany: 2009-06-24, 14:39 Zmiana modu na PokeMod.
Tak jak w temacie. Proponuję zmianę na Pokemod z powodu małego ruchu na zm. Serwery poke mod są bardzo lubiane jak wynika z TEGO są także nieliczne w polsce . Na pewno przyciągnie nowych graczy którym znudziły się już DM, FFA itp.
Swego czasu było w Polsce pełno serwerów z tym modem, ale spadła popularność i zrezygnowali z PokeModu, dlatego zostało tylko tyle serwerów. Ciężko powiedzieć czy się przyjmie kolejny taki serwer
No nw ja pokemodzie nie gralem (raz wbilem i wyszedlem :P)
ALe co do ZM to jak by po ustawiac ustawienia, jak keidys byly, popoprawiac mapki (powywalac de itp.), przywrocic komende /me.
To napewno wiecej graczy, by sie zlecialo, jak jeszcze jes flara :D, to na bank.
Ale no coz do was decyzja nalezy.
Co do propozycji, ja neutral.
Zombi mod ma stałych graczy którzy też grają na FFA , DR i innych jak zombi zniknie to uciekną do konkurencji i beda tam grali
Pokemody może są pełne ale musi być powód dalczego nie ma wiecej takich serwerów admini posiadajacy konto na forum nawet nie grający na tym serwie dają swą decyzje bo to będzie lepsze dla nich a dla stałych graczy serwere Zombi
Nn nie
Ostatnio zmieniony przez Chmielu 2009-06-24, 15:31, w całości zmieniany 2 razy
POKEMOD ROZWALA ! gralem kiedys na takim modzie i jest naprawde fajny masa pokemonow = masa skilli max level poka to 99 :D wiec jest co robic , naprawde fajny , jestem za zmiana ZM na POKE
Jak wam sie znudzilo ZM to mam propozycje.
Gralem ostatnio na serwerze cs-a z modem L4D + zombi plaga + jeszcze cos bylo ..... umbrella dokladnie nie pamietam.
Nawet wiem jak to zainstalowac, moge podac linki do modeli, modow, dzwiekow. hehe przyznam ze sciagalem z 10 min wszystkie bajery no ale swietne efekty i dzwieki jak z gry l4d oraz orginalne modele z gry.
Polecam dla rozluznienia sie.
W razie co to info do mnie i bedzie szystko jak na tacy.
Pozdrawiam
Jestem na tak,bo zm mi sie już znudził..ale wolał bym żeby było l4d bo jest naprawde super^^ grałem na nim...dostajesz levele a za wieksze lvl dostajesz nowe bronie ponad to są klasy jak : smoker który może przyciągać ludzi do siebie , jest hunter co ma long jumpa i boomer jak go sie rozwali to niszczy wszystko do okołai jeszcze chyba jedna ale już nie pamiętam jaka.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum