Nr Użytkownika: 2664 Dołączył: 01 Cze 2009 Tematy: 0 Posty: 381 Ustrzelił 2 fragów Skąd: z Polski
Post numer: #1Wysłany: 2009-12-12, 12:29 Zmiana modu na nowszy :P
Proponuj zmianę modu na nowszy według mnie lepszy a mianowicie zombie plague mod 4.06 myślę że ten mod przyciagnie ludzi na serwer ponieważ jest bardzo lubiany ( kto nie lubi siekać zombi z ak )
Opis moda:
Jest to znany wielu osobom zombie mod "infection" - na początku rundy jeden gracz staje się zombie i ma za zadanie zarazić resztę graczy. Zarażony gracz staje się zombie takim jak poprzedni - ma za zadanie zarazić resztę ludzi. Zombie nie mają żadnych broni oprócz swoich łap, ludzie mają do dyspozycji bronie. Ale to nie wszystko! Ten to nie tylko "infection" - posiada on jeszcze 5 trybów gry, "plague" (zarażane jest [domyślnie] połowę graczy, tj. na początku rundy jest połowa ludzi i połowa zombie), "Nemesis" (zostaje jeden zombie mający dużo HP, dotykając człowieka zabija go, ludzie mają za zadanie zabić go), "Survivor" (zostaje jeden gracz mający więcej HP oraz M249 [maszynówę]), "Swarm" (zombie nie zarażają lecz zabijają), oraz "Multiple Infection" (podobne do "Plague", lecz nie jest wtedy 50% na 50% tylko mniejsza ilość zombie).
//edit
to że kiedyś był to niepamiętne czasy gracze się zmienili jeszcze
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
po 1: wzrosła bardzo ilość graczy na bio
po 2: był taki temat jakiś czas temu
po 3:czemu się wypowiadają ci co mało grają na zompi?
po 4:rzygać mi się chce plagą
po 5:pare technicznych przeciwności typu:skampisz sie a cie leaper złapie bez problemu
po 6:klasa gonome
po 7:nie nie i jeszcze raz nie!
po 1: wzrosła bardzo ilość graczy na bio
po 2: był taki temat jakiś czas temu
po 3:czemu się wypowiadają ci co mało grają na zompi?
po 4:rzygać mi się chce plagą
po 5:pare technicznych przeciwności typu:skampisz sie a cie leaper złapie bez problemu
po 6:klasa gonome
po 7:nie nie i jeszcze raz nie!
avro nie chce nic mówić ale na plague duuuuuużo więcej fragów się złapie
dante odchodzi
a juz zdążyłem psa po nim nazwać też się nazywa dante
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Ta zmieniajcie jak bio ma już stałych graczy... Nie Kur** Ogar... Teraz tak często na zm nie gram ale jak grałem to Ciebie sector ani razu nie widziałem. A co Do Zmiany NIEE
Tak tak tak
Jak zmieńcie to ,odrazu zacznę grac normalnie na zombie a nie tak
epizodycznie jak teraz.
Mówicie ze będzie mniej graczy ( Właśnie ze nie !! ) [Teraz jest mało graczy ,Bo serw powinien być cały czas full !]
ze jest nudny (A to właśnie bioha.. jest nudny )
I mówicie tak chociaż nawet nie graliście na plauge !
//To znowu ja
Zauważcie jeszcze ze ten biohazard po paru min gry po prostu zniechęca ludzi do grania !
I Sie dziwicie ze nie ma ludzi .
Podałem ip zombie 3 kumplom z klasy i po 2,3 mapkach powiedzieli ze To jest nudne i poszli
i od tamtej pory już nie grali na tym zombie !
No i czy jest dalej sens czymać ten Prastary mod ?
Może 1/4 Graczy się on podoba ale ale cała reszta na pewno woli jakiś nowszy .
W obecnym mamy parę broni podstawowych i 3 podręcznych,
Pierwsze zombie nie może nawet wykonać LongJumpa .
A jak jest jakaś dobra mapka i Ct się skampi w tunelu i co ten pierwszy zombie w tedy zrobi ? (Nic )
//n0th1nG!?#
Zblokuja sie i wejda :)
//Seek
Tak Jak można się w pojedynkę zblokować ? ^^
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum