Post numer: #1Wysłany: 2009-09-09, 15:38 Zmiana modu na KZ?
KZ to mod przeznaczony dla ludzi, którzy lubią skakać :) Można tam potrenować tak zwane lj (longjump) oraz bh (bhopjump). Ogólnie gra polega na tym, aby dojść do mety w jak najkrótszym czasie. Jest oczywiście wiele pluginów urozmaicających grę np: po zakończeniu
mapy wybieramy hook,autobhop,itp. z czym jest niezła zabawa. Ogólnie polecam ten mod dla tych, którym znudziło się strzelanie :) Zmianę modu zaproponowałem dlatego, gdyż na 4FUN gra dość mało osób. Proszę forumowiczów o rozważenie tej decyzji.
ja jestem na nie bo po pierwsze od skakania jest DR a po drugie sa lepsze mody od tego ktory zaproponowales.
Np. mod w ktorym jest runner i ma za zadanie zabic reszte runner jest szybszy, lepiej skacze i chodzi o to aby tak skakac aby on zginal. Musi po prostu spasc i sie zabic najlepiej skakac po drabinkach
____________________ jak chcesz sie ze mna zmierzyc wbij na diablo pomozesz mi nabic lvl ;P
ja jestem na nie bo po pierwsze od skakania jest DR a po drugie sa lepsze mody od tego ktory zaproponowales.
Np. mod w ktorym jest runner i ma za zadanie zabic reszte runner jest szybszy, lepiej skacze i chodzi o to aby tak skakac aby on zginal. Musi po prostu spasc i sie zabic najlepiej skakac po drabinkach
mowisz o HNS i proponowalbym zmienic na HNS a nie KZ :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum