Post numer: #1Wysłany: 2009-04-23, 18:51 zm_zombattack | Del
Nazwa mapy: zm_zombattack
Dlaczego mapa ma być usunięta?:
Ponieważ wielu graczom się ona nie podoba !
Po 1! Na cała mapę średnia wygranych rund to : zombie: 8 / ludzie:1
Po 2! Przez cały czas trwania tej mapy gracze gadają ... " jaka ta mapa jest zje***" itp.
Po 3! Pełno ludzi tam buguje w czasie nieobecności admina.
Po 4! Mapa jest za mała i co nowa rundę jakaś osoba ginie!
To chyba wystarczające argumenty :D
EDIT : Do Nomaka ! Chodzi o to że na tej mapie nie ma kamp , ludzie maja bardzo małe szanse na przetrwanie . A co do bugów to już parędziesiąt razy widziałem jak jeden skacze na drugiego i wchodzą przez sufit na tą kampe na strychu . Wiadomo ze na innych mapach tez buguja , ale jak na tej mapie sa 3 kampy ( w tym 2 na strychu ) to ten bug jest perfidny ! Poza tym średnio na tym serwie gra 19+ osób , a patrząc na wielkość mapy i ilość kamp to jest troszkę za mało !
Ostatnio zmieniony przez Mike X 2009-04-23, 22:05, w całości zmieniany 2 razy
Jak juz to kiedys tam wczesniej mowilem wystarczy ekipa 3/4 ogarnietych na poddaszu, albo we dwuch albo samemu sie w jedno miejsce wpakowac (nie powiem jakie, bo to moja kampa ).
Cytat:
Po 2! Przez cały czas trwania tej mapy gracze gadają ... " jaka ta mapa jest zje***" itp.
Nie potrafia na niej grac to mowia ze mapa durna, a tak apropo to chyba jest tylko z 5 map co by zaden jej nie wyzwal.
Cytat:
Po 3! Pełno ludzi tam buguje w czasie nieobecności admina.
Niby o jakie bugi ci chodzi ??
Z tego co ja pamietam tam za duzo znanych i perfidnych bugow nie ma. NO coz a na nieobecnosc adminow nic nie porqadzisz, mozesz tylko pisac na forum, albo demka na grywac, ze cos takiego sie dzieje i w czasie gdy admow nie ma na innych mapach tez buguja, nie tylko na tej.
Mike X napisał/a:
I co z tego, ze ginie i tak po 3/5s sie odradza, a nawet jesli jestes dzieckiem ranku to nie boj sie ten dead nie zalicza sie do niego.
To na tyle z mojej strony jestem za pozostawieniem tej mapy.
Jak się wychylacie to tak macie.
Mike X napisał/a:
Po 4! Mapa jest za mała i co nowa rundę jakaś osoba ginie
Nomak napisał/a:
I co z tego, ze ginie i tak po 3/5s sie odradza, a nawet jesli jestes dzieckiem ranku to nie boj sie ten dead nie zalicza sie do niego.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Mike X napisał/a:
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
ale jak na tej mapie sa 3 kampy ( w tym 2 na strychu )
Ja osobiscie naliczylem 5 dobrych kamp. (ale 1 nie wymienie bo sami (ekipa z ZM) na nia wpadlismy, a na ta 2 wpadlem ja i wykorzystuja ja najlepsi na serwie.
A jesli chodzio o bugi przyznam racje, ze bug perfidny, ale od czego sa admini, a jak nie ma online, to sie znajdzie jakis na forum albo na gg.
#Wiechu wlasneij o niej mowie, gdzie bodajze 19 zabielm ,a 2 ucieklo bo mieli juz z 20 - 30hp.
#Tą kampe zna z 5 osob, prosil bym o jej nie ujawnianie
#Mozecie starac sie ja znalezc to nic nie boli
No ale powiedzmy prawde ze nawet jak 2/3 rozgarnietych pojdzie do jakiejs kampy to za nimi idzie 4/5 nierozgarnietych wiec jak oni padna to tamtych 3 nie da rady
Ostatnio zmieniony przez bora 2009-04-25, 13:53, w całości zmieniany 1 raz
Ale jest taka jedna kampa gdzie Nomak wybił wszystkich zombie xD
BY DANTE
DANTE jednak myśli :]
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum