Post numer: #1Wysłany: 2009-05-14, 22:29 zm_project | del
Nazwa mapy:zm_project
Dlaczego mapa ma być usunięta?:
Mapa jest chyba nie na ten serwer na serwerach ZM powinno się chyba kampić a nie kto szybszy przy aucie Ten WIN I CAŁY HAPPY. Tu też ludzie nie maja szans zombi może zablokować wejście pozarażać wszystkich. Podoba się tylko ty którzy nie umieją kampić i strzelać Jak Mój brat xD
Jestem za Bluźniercą ma on 100% rację brak kamp jest dość sporawym problemem zwłaszcza gdy biegnie na jednego kolesia kilka zombiaków 0 szans na przeżycie a z tym blokowaniem auta przez zombie to jest prawda i dlatego jestem za usunięciem Może jednak zajęli byście się dodawaniem innych map albo przywróceniem starych dobrych map bo było ich trochę
____________________ Jersteś Graczem który wdzi ten Tekst od 2009-02-09,
nie nie i jeszcze raz nie. Ja lubię te mapki a że jest kilka takich mapek, to oznacza że serwer się rozwija i próbuje przyciągnąć graczy którzy ten typ mapek lubią, a znam wielu takich.
Ja jestem na TAK, jurassicpark jest fajny, bo dość duży i jest jakaś rywalizacja, a tu runda się kończy zazwyczaj po około pół minuty-minuta (co najwyżej).
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum