Nr Użytkownika: 920 Dołączył: 17 Gru 2008 Tematy: 0 Posty: 11 Skąd: Polska
Post numer: #1Wysłany: 2008-12-17, 16:15 Ziomal511[PL]
Cześć mam na imię : Darek
Pochodzę z : Kędzierzyna-Koźle
Mieszkam aktualnie w : Kędzierzynie-Koźlu :)
Urodziłem się : 25.02.1994
Czyli mam lat : 14 wkrótce 15
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : Gdzieś ponad 3 latka
Gram na (steam/nosteam) : Steam
Chcę zostać adminem bo : Lubię GG, lubię miłą atmosferę, chce pomóc :)
Byłem już adminem na serverach : Lokalnych oraz znajomych, wkrótce wraz z klanem kupujemy własny.
Poświęcam dziennie grze : Zależy :) Popołudnie 2h... częściej wieczorami od 21 do 24
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Umiem rozpoznać czita od pro gracza.
O sobie mogę powiedzieć, że : Interesuje się sportem oraz informatyką, lubię fajnych ludzi oraz dobre i stabilne serwery
Dla innych graczy jestem : Miły, szanuje ich, nie banuje z byle powodu.
Jestem miły uczciwy, staram się pomóc jak mogę... staram się nie popełniać błędów ortograficznych, nie mam "piszczącego" głosu oraz nie jestem tak zwanym "dzieckiem" czyli nie wyzywam lepszych ode mnie od cziterów :)
@EDIT
Dodana została ankieta.
@Zetox
Szkoda mi na Ciebie słów... raz w Ciebie przypadkiem strzeliłem - bo wyskoczyłeś zza ściany, a ty mnie zacząłeś wyzywać... nie wiem czy taka kultura powinna obowiązywać na tym serwerze.
@grzmotek
A czy wiek zawsze świadczy o czyimś zachowaniu oraz kulturze?
Znam ludzi którzy mają ponad 18 lat, a zachowują się jak 10 latki, ale znam również ludzi którzy mają nawet 13 lat - a potrafią się zachować jak dorosły, dojrzały człowiek.
Ostatnio zmieniony przez ziomal511 2008-12-17, 19:58, w całości zmieniany 6 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum