Nr Użytkownika: 132 Dołączył: 23 Lis 2007 Tematy: 0 Posty: 519 Skąd: BP
Post numer: #1Wysłany: 2008-06-19, 22:23 ZielO | Admin
Cześć mam na imię :Mateusz
Pochodzę z :Polski
Mieszkam aktualnie w :Białej Podlaskiej
Urodziłem się :1991
Czyli mam lat :17
Gram w Counter-Strike - dluugo
Gram na steam
Chcę zostać adminem bo - śmię sądzic ze będa potrzebni nowi admini na nasz swiezy serwer HS, wiec myslę że sie przydam:p
Byłem już adminem na serverach : było pare, teraz jest klanowy;p
Poświęcam dziennie grze :w wakacje to ok 8 h, normalnie ok. 4.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : jestem doświadczonym graczem, ogarniajątcym amxx, może kulturka tako(nie mam zamiaru podlizywac sie do nikogo, jak cos mysle to o tym mowie, lubie spiewac:P (ale moje mikro sie psuje wiec nie bede:P))
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem fajny?:P
Dla innych graczy jestem : sami powiedzcie:P
Zielo juz byles adminem na 4fun czy tp kiedys, i to co wyprawiales ( o ile dobrze pamietam) to ja jestem na nie Spoko jestes dla mnie koles i wogole, ale co do admina to wlasnie mnie tak jakos nie przekonujesz
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2008-06-19, 23:07, w całości zmieniany 2 razy
dlaczego na NIe, jak abdalla wspominał wlączasz wspomagacze i to widać jak uj ale ostatnie 3-4 dni nie mialem mozliwosci dania ci ss'a a innym adminom "lizałeś pupcie" i mysleli ze jestes czysty to sprawa nr 1-mniej ważna
teraz sprawa nr 2 jestes chamski, bezszczelny, czujesz sie panem,panoszysz się czyli posiadasz zdolnosci jak shooter-nie widze cie u boku innych adminow
wiem, ot.
Fatality, nie bede sie tlumaczyl, jestem chamski w stosunku do Ciebie, kazde wejscie na serwer konczylo sie premem? fajnie nie?
było robic ss pajacu? zal, bales sie czy co? (tak tak ne mogles, aha)
PS. dzieki ze doceniliscie omjego skilla, to prawie jak komplement
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum