Nr Użytkownika: 132 Dołączył: 23 Lis 2007 Tematy: 0 Posty: 519 Skąd: BP
Post numer: #1Wysłany: 2008-11-28, 13:34 ZielO | Admin FFA
Cześć mam na imię : Mateusz
Pochodzę z : Białej Podlaskiej
Mieszkam aktualnie w : Białej Podlaskiej
Urodziłem się : 91 r.
Czyli mam lat : 17 lat
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 2-3 lata?
Gram na (steam/nosteam) : steam/nonsteam
Chcę zostać adminem bo : Coż, ostatnio paru dobrych adminów zrezygnowało z posiadanej funkcji, uważam że taka ilość jaka teraz została na serwer 30 slotowy to troszkę za mało.
Byłem już adminem na serwerach :klanowe, tau_test:P
Poświęcam dziennie grze : ogólnie z 2-3 h, ostatnio mało grałem na FPS ale to przez ten update steam, jakoś nie mogłem sie wgrać na nonsteamie.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : gram na tau/fps od kiedy dawne tau się rozpadło, byłem od początku, widziałem cały proces budowy, od jednego serwera do sieci serwerów FPSprojektu, znam praktycznie większość graczy/adminów, boleję nad faktem że niektórzy bardzo dobrzy admini już nie są w kręgach administracji, postaram się dobrze zapełnić tą lukę która po nich została.
O sobie mogę powiedzieć, że : zmieniłem się!!!
Dla innych graczy jestem : poprawiłem swoją kulturę ;)
Kto mnie zna ten mnie zna. Niektórzy niestety ale mieli okazję poznać moje złe strony, nie wiem czy jest po co przepraszać, wiem, że jako "admin" nie mogę popełnić najmniejszego błędu/wybryku - jeżeli by sie tak stało, od razu OUT!. Jestem postacią dość widoczną, przez okres gry na fpsie poznałem paru koleguff i niestety jeszcze więcej wrogów, w przeszłości parę poważnych wpadek, jednak musicie wiedzieć że nigdy nie miałem złych intencji, pejoratywne nastawienie do niektórych osób ma swoje postawy, jako admin te osoby zostaną zignorowane, nie będę toczył swoich konfliktów na serwerze czy forum. ZAPOMNIJMY O PRZESZŁOŚCI, WALCZMY O LEPSZE JUTRO ;p;p
Cóż, wiem że gdyby nie mój język i niektóre pomysły na pewno było by wam łatwiej podjąć decyzję, jednak zapewniam was, zmiana na lepsze jest MOŻLIWA!!!
Oceńcie mnie jako całość, a nie tylko moje wpadki!!
pozdrawiam :)
Ostatnio zmieniony przez ZielO 2008-11-28, 13:37, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum