Cześć mam na imię : Wiktor
Pochodzę z : Warszawy a dokładniej z pragi płn.
Mieszkam aktualnie w : w Warszawie :]
Urodziłem się : w Warszawie 9 września 1992.
Czyli mam lat : 16 i git.
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :od 2 lat.
Gram na (steam/nosteam) :Się gra na steam.
Chcę zostać adminem/aslotem bo :Teraz będę miał w pytkę czasu, gdyż są święta i chcę troszkę czasu poświęcić fpscs.net
Byłem już adminem na serverach :typu surf, ffa, zombie.
Poświęcam dziennie grze :w przerwie świątecznej coś koło 5 godzin? a po przerwie coś koło 2-3.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :znam się na SM i obiecuję, że będe robił voty na następną mapę [do DV]
O sobie mogę powiedzieć, że :
Dla innych graczy jestem :Graczem, równy równemu. Przestrzegam zasad prawie wszystkich, nienawidzę chamstwa szczególnie do dziewcząt oraz nie lubię dokuczania, przeszkadzania etc.
Teraz mogę poświęcić trochę więcej czasu natomiast po świętach zmniejszy się ten czas, bo muszę po poprawiać stopnie :C
ELO!
Ostatnio zmieniony przez Zetox 2008-12-20, 10:17, w całości zmieniany 1 raz
ja jestem na NIE
nigdy cie nie widzialem na servie nawet na ffa
za darmo admina nie dostaniesz.. No sorry jezeli chcesz grac wtedy kiedy beda osoby na servie to zycze ci powodzenia za samo patrzenie ile ludzi na servie jest nie dostaje sie Adma
wykaz sie czyms bo jak narazie to nic nie robisz w tym kierunku
kolega składa podanie na każdym serwie jakim sie da, bo tamto podanie nie wyjaśnione a już tu drugie + nie zna regulaminu i mimo warna robi dalej to samo
nie
zamykam
siw3x
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum