Post numer: #1Wysłany: 2009-08-25, 19:44 Zestaw pluginów
Chciałbym przedstawic pare poluginów które mogłby pojawić się na serwerze 4fun , poniewaz tak jak ninja wczesniej wspomniał amx jest prawie czysty tak jak i serwer :D
Lista proponowanych pluginów (jesli któreś juz się tam znajdują to sorki .daje cała paczke poniewaz jest ich pare a nie chce pisac pare tematów / zasmiecac forum)
JA narazie chyba na NIE chociaż dobre są te pluginy. Mało graczy na 4fun a ściąganie ich jeszcze bardziej odstraszy. Jak się serwer mocno rozkręci wtedy daj te pluginy a napewno na TAK będe
Moim zdaniem malo osub gra poniewarz to teraz jest prawie serwer FFA a nie 4fun poniewaz jest prawie czysty . Pozatym co do sciagania to nie ma wcale sciagania !! :D Sciagania jest moze na 2 minuty :)
[ Dodano: 2009-08-25, 20:03 ]
4fun to zabawa i mniej powazna gra ;d nie tak jak tp , ffa itp. A na tym serwerze sa tylko moze 3 pluginy fun .
szkoda ze jestescie przeciw bo ja bym sobie chetnie pograł na prawdziwym 4fun'ie :D . Albo na początek dajcie pluginy których nie bedzie trzeba sciagac (jest ich tu wiekszosc) , a tak jak mowicie potem gdy sie rozkreci H@ doda reszte jak cos ;) jesli sie spodobaja ;d
Ta, ale zrozum ze brak pluginow 4fun na tym serwie nie jest nieumyslne ;]
Jest to spowodowane ze nasze serwery netservers (4fun, deathrun i jail) robia bardzo duze obciazenie procesora i maszyn netservers i jest jak jest, nie moge nawalic duzo dziadostwa bo wogole sie pozegnamy z serwami.
Poza tym, wg mnie jak jest za duzo dziadostwa na serwie, jakies dodatki do broni, ulatwienia gry itp. to tez ludzia sie nie podoba bo kazdy lata z jakims 'kosmosem' i kosi wszystkich i nie ma gry, a poza tym duzo rzeczy tez sie nudzi po pewnym czasie i ludzie przychodza na forum i zakladaja temat czy nie wycofac pluginu x czy y.
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-08-25, 20:13, w całości zmieniany 1 raz
Moim zdaniem malo osub gra poniewarz to teraz jest prawie serwer FFA a nie 4fun poniewaz jest prawie czysty . Pozatym co do sciagania to nie ma wcale sciagania !! :D Sciagania jest moze na 2 minuty :)
dobrze szreder załóżmy że chcesz se pograć na jakimś serwerze i wchodzisz na naszego 4funa gdzie ściąga Ci się te 2 min, ale możesz też wbić na serwer gdzie NIC Ci się nie ściąga. Co wybierasz? Oczywiste chyba nie?
acha , rozumiem , nie zwróciłem na firme uwagi . Inaczej by bylo jakby byl 4fun na unixstormie bo maja lepsze procki .
W takim razie temat do zamkniecia
Ostatnio zmieniony przez szreder56 2009-08-25, 20:14, w całości zmieniany 1 raz
nie, temat moze byc, pare rzeczy mozna dodac, tylko powinnes ponumerowac jakos te pluginki twoje i ludzie by pisali w postach powiedzmy max.5 rzeczy ktore by chcieli i bym dodal ;] popraw :)
Dlatego się 4fun nie rozkręca, bo nie ma pluginów.
*Ofiara zostanie uderzona blyskawica , nastepnie po pewnym czasie wybuchnie i pokarze sie smuga dymu . (Jest to slay) - Może być
*Jeżeli zabijemy kogoś z AWP HeadShote'm to jest odgrywany dźwięk + wiadomość w HUD + dostajemy "x" $. - Raczej nie
*Bardzo fajna bazooka. - Może być
*Dzięki temu pluginowi obok celownika widzimy obrażenia zadane przeciwnikowi i obrażenie jakie on nam zadał. - Tak
*Plugin podmienia model noża z wersji 1.5 - Nie
*Dzięki temu pluginowi mając Deagla możemy wyrzucać tak jakby "granaty" (nie wiem jak to nazwać) klikając PPM . - Tak
*Jest to plugin zamieniający zabitych w kościo-trupy - Nie
*Prosty plug ktory powoduje glosne bicie serca gdy mamy malo HP. - Może być
*Dual Uzi - to samo co dual MP5(czyli 2 uzi bedziemy mieli) - Tak
*Jesli wpiszemy w say'u np. siema to sie to odtworzy na serwerze - Nie
*Kupujesz tyle grantów ile H@ pozwoli\ustawi - Tak, ale max 3 granaty
*Smuga za danym Granatem - Może być
*Staty najlepszych HeadShotterów - Nie
*Oto plugin z poprzedniego tematu - Jetpack - Tak
*Modele kobiet zamiast standard. hosty - Może być
*Rózne kolory latarki - Nie
*Dzwieki paki - zajrzyj i sprawdz sam - Może być
*Nowy wyglad rankingu - Nie
*Nowy wygląd Stat - Nie
*Hosty chodza po drabinkach , tunelach itp. - Tak
*Rangi - Nie
*Po smierci wyrzucamy bronie i granaty - Tak
*Wczesniej wspominany redbull - Nie
____________________ "Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale..."
"Jeżeli zginę to w przekonaniu że zrobiłem to co naprawdę kochałem"
Na proźbe Fayranta ponumerowane ....
Fayrant jesli nie patrzyles popatrz na moje 2 poprzednie tematy a mianowicie : Jetpack i Redbull bo wiekszosc jest na tak :D
Ostatnio zmieniony przez szreder56 2009-08-25, 21:14, w całości zmieniany 1 raz
1. TAK (ale mogl by byz zoom na leb i bez dodatkowego $$$)
2. NIE (bez przesady [samonaprowadzajace])
3. TAK
4. NIE
5. NIE
6. TAK
7. TAK
8. NIE (mnie to rozprasza i przeszkadza)
9. TAK (tam jest jeszcze ELO i cos jeszce)
10. NIE
11. JUŻ JEST
12. TAK
13. TAK (Za 16.000 $)
14. TAK (nie strzelal bym juz tyle do nich :D)
15. NIE
16. NIE
17. OBOJĘTNIE
18. OBOJĘTNIE
19. TAK
20. NIE
21. NIE
22. NIE
nie podobaja mi sie pluginy o numerach:
2. Nie bazooka odpada
5. nie deagle i tak jest bardzosilny
7. NIe lepiej dodac krew lejaca sie strumieniem i zostawiajaca slady zamiast tego
13. NIe
21. Nie
22. tez nie
____________________ jak chcesz sie ze mna zmierzyc wbij na diablo pomozesz mi nabic lvl ;P
Na 4fun nie powinno byc za duzo pluginow bo wtedy jest straszny balagan i zle sie gra jak jest tyle pierdol.
PS: nie wiem czy ktos juz ci zwracal uwage ale nie baw sie w powiekszanie czcionki bo zle sie czyta bynajmniej mnie sie nie podoba takie pokemoniaste pismo ;d jesli cie urazilem to przepraszam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum