Post numer: #1Wysłany: 2010-03-19, 19:31 ze_rock17_escape | Delete
Nazwa Mapy: ze_rock17_escape
Mapa ma Zostać usunięta ponieważ: Połowa ludzi grających na tej mapce nie umie grac:
-Zamrażajac na początku rundy...:/
-Nie graja koleżensko tylko jak idioci biegną piersi do przycisku który zabija wszystkich którzy nie są w odpowiednim pomieszczeniu
-Widząc ze Ktoś strzela sie z zombie zamiast mu pomoc biegnie do przycisku
Także prosze O usuniecie tej mapki :) A tu ss'y tak na wszelki wypadek :):
W escape o to chodzi, aby dotrzeć jak najszybciej do celu. Jeżeli lubisz statsić, to podczas trwania tej mapy daruj sobie grę i tyle. W innym przypadku administracja musiałaby usunąć wszystkie mapy tego rodzaju.
Pamiętam jak było więcej ludzi to było tak z 3-4 osoby się umówili nie wpuszczają wszystkich na statek ale mi tez zabawa.
Albo ostatnio nie wiem czy to ten escape ale jest taka skrzynie do rozwalali która blokuj drzwi niektórzy specjalnie rozwalają jak ktoś idzie albo czekają w kanałach na zombi jest mało ludzi i przeważnie jest 1 do 2 zombi na takich mapach ciężko wtedy przejść a ktoś se nabije te 2 fragi i kto tu jest staciarzem?
Można jeszcze tak to zastosować ktoś jest wyżej ma trochę fragów więcej zacznie grac na escape to się umówię z 2 kolesiami i będziemy go zabijać żeby tylko spad w ranku to też objaw statowania. Czyż nie? Już słyszałem ludzi ej dam ci fraga żeby tylko Bluźnierca nie miał. Nie moja wina że ja potrafię grać, ale ja chodziarz nie dobijam tak jak nie którzy widzą ze kolesia bija to tylko rzucają He.
Może tak mówicie że staciarz bo zazdrościcie skilla?
____________________ Nazywam rzeczy po imieniu.
Życie nie bajka, nie głaszcze nas po jajkach xD
Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie, innych twoje szczęście Je***
Ostatnio zmieniony przez Bluźnierca 2010-03-20, 13:39, w całości zmieniany 2 razy
Można jeszcze tak to zastosować ktoś jest wyżej ma trochę fragów więcej zacznie grac na escape to się umówię z 2 kolesiami i będziemy go zabijać żeby tylko spad w ranku to też objaw statowania. Czyż nie? Już słyszałem ludzi ej dam ci fraga żeby tylko Bluźnierca nie miał. Nie moja wina że ja potrafię grać, ale ja chodziarz nie dobijam tak jak nie którzy widzą ze kolesia bija to tylko rzucają He.
Może tak mówicie że staciarz bo zazdrościcie skilla?
pr0
Avro napisał/a:
Nie przekonasz staciarzy do grania 4fun . Szczególnie nothinga.
:D:D
Najlepiej byłoby zrobić "Team Play Zombie Mod" i wtedy kłopot z głowy.
Mozna by usunac ta mapke :D Bo mnie juz wnerwia ;d
Wnerwiasz to ty mnie, głosy są podzielone, temat, że tak powiem "stoi" troszkę za mało czasu, bo niewiele osób się w sumie wypowiedziało, stąd nie ma podstaw do zamknięcia i rozsztrzygnięcia tematu.
A jak ciebie ta mapa denerwuje to radzę wpisać "quit" w konsoli. Nie jesteś pępkiem świata i najważniejszym graczem tego serwera, i nie musi być tak, bo ty tak chcesz. Jednak nie zmądrzałeś...
Ostatnio zmieniony przez Dante 2010-03-22, 23:03, w całości zmieniany 1 raz
Nie ! Ja tam lubie mapy escape . Przestańcie pleść głupoty , że nie da się grać , bo właśnie na escape panuje jakaś ogólna zasada (TP) i zombie oraz ludzie mają szansę na wygraną ! Na serwie jest ponad 45 map , jeżeli nie chcecie grać na escape , to nie wybierajcie tego w vote , a jeżeli już wybierzecie , to zawsze macie rtv !
Piszecie , że mapa jest trudna ? Dlaczego nie chcecie usunąć zm_dd_v1 ?? Przecież tam 90% graczy blokuje na respie !
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum