Post numer: #1Wysłany: 2009-05-14, 22:42 ze_jurassicpark | del
Nazwa mapy: ze_jurassicpark
Dlaczego mapa ma być usunięta?:
Dużo graczy nie lubi tej mapy przez to odchodzi z gry wielkość mapy też jest duża co też zniechęca graczy. Na tej mapie celem misji jest jak najszybsze dojście do samolotu chyba nie o to chodzi w ZM?
Celem mapy jest ucieczka .... ZE znaczy Zombie Escape ! Została specjalnie tak zrobiona aby ludzie i zombie sie scigali kto 1 ucieknie :D Z głosem sie wstrzymam !
Popieram kolegę BLUŹNIERCE To jest serwer zm a nie ze zombi ma atakować ludzi a nie uciekać z mapki owszem taka mapa zdała by egzamin jak by ludzie mieli z 300 hp i każdy by był mordowany a nie zarażany bo tak to wystarczy tylko poczekać na kolesia i go zarazić bo ma się na tyle dużo hp i czasu aby ten koleś sam przyszedł ja jestem na tak sam nawet zostawiłem posta w propozycjach o usunięcie tej mapy i jestem jak najbardziej na TAK
____________________ Jersteś Graczem który wdzi ten Tekst od 2009-02-09,
Popieram kolegę BLUŹNIERCE To jest serwer zm a nie ze zombi ma atakować ludzi a nie uciekać z mapki owszem taka mapa zdała by egzamin jak by ludzie mieli z 300 hp i każdy by był mordowany a nie zarażany bo tak to wystarczy tylko poczekać na kolesia i go zarazić bo ma się na tyle dużo hp i czasu aby ten koleś sam przyszedł ja jestem na tak sam nawet zostawiłem posta w propozycjach o usunięcie tej mapy i jestem jak najbardziej na TAK
Kurde wkurzasz mnie najpierw robisz temat w złym dziale spamując tym a teraz piszesz tutaj
jakby co jestem na NIE
Ostatnio zmieniony przez nopsien 2009-05-15, 15:24, w całości zmieniany 1 raz
Jestem za wywalenim tej mapy i wsumie wszystkich ZE poniewaz duzo "waza" i długo sie je scioga
a po za tym po 8-10 rundach sie juz nudza
a wiec wywalic ja
Też jestem tego zdania, nikt nie umie grać zespołowo (wszyscy blokują, pchają się, jak ktoś ma otworzyć bramę to nikt nie chce bo wszyscy chcą pierwsi dojść do końca). Może jednak jak troche dłużej ta mapka pobędzie na serwie to się nauczą.
iron napisał/a:
No i właśnie po to jest ta mapka, żeby wszystkie nie były takie same, żeby była jakaś różnorodność.
iron napisał/a:
nopsien, O co ci chodzi o co się przypie***** pisz swoje a ja swoje
Nopsien ma racje i się nie złość iron, to jest kolejny argument przemawiający za tym żebyś nie dostał admina.
Cybuch napisał/a:
Jestem za wywalenim tej mapy i wsumie wszystkich ZE poniewaz duzo "waza" i długo sie je scioga
Jak się długo ściągają to z neta wystarczy wejść, ściągnać i dać do folderu cs-strike. I nie ma problemu.
A jezeli chodzi o usunięcie mapy to jak się można domyslić jestem na NIE, fajna mapa i przynajmniej wprowadza coś nowego na serwer.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum