Nr Użytkownika: 35 Wiek: 30 Dołączył: 25 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 509 Ustrzelił 2 fragów Skąd: Lincoln - UK
Post numer: #1Wysłany: 2010-01-25, 15:39 Zawieszenie serwera
Witam
Z przykroscia musze was poinformowac o zawieszeniu serwera na pewien czas. Serwer powroci w calkiem innym "wymiarze" od poczadku lutego. Wiec prosze w imieniu calej administracji o cierpliwosc i zrozumienie.
Wszytskie odznaki i rangi zostana przezucone na nowy serwer wiec nikt nic nie straci. Ci ktorzy wykupili VIP-a takze nie straca, zostanie to im przedluzone o czas niedzialania serwera.
Czesc map zostanie calkowicie usunieta, powodem malej grywalnosci i ogolnych sporow.
Pozdrawiam
MoMo a ja mam takie pytanko. Czy nie lepiej odznaki i rangi też od nowa ?. Wprowadziliście że na mapach awp czy aim są odznaki wyłączone. Dlatego czy nie lepiej by było skoro taka zmiana żeby wszyscy nabili experta tylko ze scouta?. Tak samo na mapach aim nabili z karabinu.
To jest nie fair moim zdaniem bo te osoby co mają już experta to nabiły większości na awp_india czy awp_ruins.
MoMo a ja mam takie pytanko. Czy nie lepiej odznaki i rangi też od nowa ?. Wprowadziliście że na mapach awp czy aim są odznaki wyłączone. Dlatego czy nie lepiej by było skoro taka zmiana żeby wszyscy nabili experta tylko ze scouta?. Tak samo na mapach aim nabili z karabinu.
To jest nie fair moim zdaniem bo te osoby co mają już experta to nabiły większości na awp_india czy awp_ruins.
Pomyślcie nad tym :)
Pozdrawiam ;]
Nikt nie wbil ani 1 odznaki na mapach awp.. od zawsze byly tam wylaczone..
sory musze sie z wami poklucic pierwszego eksperta z scouta wbilem na bezkampiu zaraz po wprowadzeniu vipa bylo zamieszanie i odznaki sie liczyly :PP
// tak wiem bo plugin szwankowal i czasem wlaczal odznaki. Pozniej juz to zrobilem jak nalezy.
// czesio
jeszce 1 scout ma przewage nad awp i nie widze potrzeby aby odznake z snajpy mozna bylo wbijac tylko scoutem poniewaz :- szybciej sie biega
- szybsza szybkostrzelkosc
i tylko na poczatku jak nie am bonusow z hp awp jest lepsze bo zabija 1 strzalem:)
// czesio
momo nie robcie steamowego bf2 :)
____________________ --------------------------
Gość czy wiesz że?
Już osób stwierdziło że jestem PRO, ale to nie koniec!!!
-----------
DARMOWE MP3!!!
Pomysl ze jak wlacze odznaki to ludzie beda mieli niewidzialosc, 130 hp, 200 armoru, ekran bedzie czerwony i ciebie bedzie zatrzymywal. Czy naprawde chcesz z tym walczyc ? Bo ja nie i mnie poprze 90% serwera ze takie rozwiazanie nie jest zamadre. W tym momencie nie chodzi tu o nabicie odznak tylko o to ze botka z 130hp i 200ap nie zabijesz latwo nawet AWP.
Nigdy nie beda wlaczone wiec nie ma co tego meczyc
Z przykroscia musze was poinformowac o zawieszeniu serwera na pewien czas. Serwer powroci w calkiem innym "wymiarze" od poczadku lutego. Wiec prosze w imieniu calej administracji o cierpliwosc i zrozumienie.
Wszytskie odznaki i rangi zostana przezucone na nowy serwer wiec nikt nic nie straci. Ci ktorzy wykupili VIP-a takze nie straca, zostanie to im przedluzone o czas niedzialania serwera.
Czesc map zostanie calkowicie usunieta, powodem malej grywalnosci i ogolnych sporow.
Pozdrawiam
Panowie to nie jest temat o tym, czy odznaki na mapach AWP mają być włączone czy nie tylko o tym, że serwer został zawieszony do odwołania. W związku z tym posty nie wnoszące nic do tematu zostały usunięte. Temat zamykam, jeśli będzie coś wiadomo z serwerem MoMo napewno się wypowie.
Ostatnio zmieniony przez Dante 2010-01-26, 23:31, w całości zmieniany 2 razy
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum