Nr Użytkownika: 52 Wiek: 21 Dołączył: 27 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 1352 Ustrzelił 8 fragów Skąd: z domu
Post numer: #1Wysłany: 2008-08-19, 16:48 Zasady rekrutacji
Nie wiem jak wy, ale mnie zaczyna to już denerwować jak "dzieci" wpadają na forum po admina. Wiem że był już kiedyś taki temat ale zrobie nowy. Wnoszę o jakieś zasady do rekrutacji, bo byle kto wpadnie i myśli że admina dostanie. Wzór podania może zostać ale wprowadźmy jeszcze zasady. np.
?1. Zasady og?lne
1. Panuje tu równouprawnienie - każdy może wyrazić swoją opinie, kazde zdanie się liczy!
2. Prośby o admina mozna składać od xx postów! (proponuje 20) i np. żeby ktoś był na forum od jakiegoś czasu np. 2 miesiące już jest na forum to może bo dzieci wpadają pospamują i składaja, czaicie?
3. Można złożyć 1 podanie na 7 dni.
4. Każde podanie musi być zgodne ze wzorem
5. Za złamanie jakiegokolwiek punktu grozi warn.
i co daja posty? Bedzie tylko jeszcze wiekszy spam, bo dzieci beda specjalnie nabijac posty.
Zreszta jak ja tu wpadlem po admina to tez mialem tylko 1 post ^^
Ale to jest obrzydliwe jak koleś zarejestruje się o 12:27 i złozy podanie o 12:34 tego samego dnia i mysli że admina dostanie. Przynajmniej bedą jakies ograniczenia. Jak będzie spam to bedą warny i się od uczą.
ja mysle ze 2 miechy na forum to duzo daje gora miech chociaz 20 postow ok,bo mnei tez denerwuje ze wpadnie i po 10 minutach podanie sklada...albo wpdanie i wrzuca 50 filmow 50 map i ma posty i sklada odrazu tylko musi sie udzielac
WIecie taki dyzma spamer to ma 20 postow w 1 dzien takze ograniczenia postow to pic. Musi byc wiek, jakis ogarniety gosciu ktory gra od dawna na tau i udziela sie na forum i tyle.
Fearo ma racje. Minimalna ilosc postow to bezsens... Wg mnie to minimalny czas od rejestracji do podania o @ to np, 2-3 miesiace.
Jakar bariera wiekowa by sie przydala.
I powinno sie oceniac tresc i spojnosc tekstu w podaniu, bo niektore to zal czytac, np jak Crazy BS 3x pisal, ze jest mily
rejestracja na forum to tez pikus bo i tak mały tylko procent użytkowników jest aktywny...
więc posty/czas, co jest bzdurą bo spam, to sensowne posty / czas, co jest bzdurą bo nie wiadomo jak to oceniać...
nie ma kurde dobrego sposobu ; P
Zakładanie nowych kont na forum po to by tylko oddać głos na kolegę i więcej nie wchodzenie na forum będzie karane dla kandydata na admina warnami.
Nie potrzebne nam konta duchy.
Wchodzi oddaje głos bo kolega prosił, albo nawet sam Kotek se zakłada konta i podbija temat. Za multi ACC są bany. Nie wiem czy znasz regulamin.
a np mlody mial 13:12 na nie to specjalnie zakladaja konta koledzy zeby dostal admina i jeszcze naskakuje na innych a kazdy ma swoj glos
to tyle
[ Dodano: 2008-09-14, 15:06 ]
zreszta kruchu powinien dostac bana za zakladanie nowych kont
Ten maxi twoj post jest bezsensu, Bronisz komus sobie zalozyc konto na forum, Moze to akurat przypadek ze w tym czasie zalozyl sobie krychu konto na forum ! a skad ty masz pewnosc ze wiecej nie wejdzie na forum ?
Najpierw pomysl a potem napisz
maxi a co powiesz na tych co dali ss i nigdy na forum juz nie weszli? to samo konta duchy;]
Krychu gra duzo tj napisali wyzej... wejdzie nie wejdzie jego sprawa dlaczego wymyslasz jakies nowe zasady? zal ci tego zeby mlody adma dostal? nie czaje cie teraz...
Tak jak kill powiedzial za ostro postapiles wg mnie tylko anr i fuer mogliby za takie cos warna dac...
ale to tylko me skromne zdanie;]
i jak juz kogos karac za takie cos to nie kadydata na @ warnem tylko ban dla nowego zarejestrowanego gracza bo moze nawet mlody go o to nie prosil tylko krychu wpadl na taki pomysl zeby pomoc koledze...
Ostatnio zmieniony przez 3^k 2008-09-15, 01:34, w całości zmieniany 2 razy
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum