Nr Użytkownika: 2 Wiek: 24 Dołączył: 23 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 1945 Ustrzelił 67 fragów Skąd: Warszawa
Post numer: #1Wysłany: 2009-02-12, 19:39 Zarząd i organizacja serwera - Zmiany
Witam, biorąc pod uwagę iż Ryc Head Admin serwera FFA2 nie ma dostępu do internetu, tym samym nie jest w stanie opłacać serwera, którego nie używa był zmuszony zrezygnować z dalszego prowadzenia FFA2.
Firma w której jednak serwer był wykupywany zgłosiła się do mnie jako do twórcy projektu FPS o rozwiązanie problemu z zamknięciem serwera i pytaniem, co robimy dalej.
Po rozmowach i dalszych ustaleniach, serwer po Ryc'u został przejęty przeze mnie i cały projekt FPS i jak to jest w przypadku reszty serwerów FPSproject status Head Admina został przeniesiony na mnie.
Aktualnie serwer będzie stawiany od nowa ze względu na mały " nieład " jaki panował w jego konfiguracji.
Osoby, które zakupiły u RYC'a status admina, niestety stracą przywileje, gdyż FPS nie ponosił żadnych korzyści majątkowych, a co się działo z pieniędzmi jakie zbierał RYC do dziś nie wiadomo.
Osoby zaufane z administracji jak i sam RYC pozostaną w jego zarządzie.
Firma www.hit4u.pl w której to stoi serwer na łączu Exatel z bezspośrednimi wpieciami do wiodących dostawców interentu oraz level3 telia za granice. Zgodziła się na przekazanie nam serwera w ramach sponsoringu.
Od dzisiaj hit4u.pl zostaje oficjalnym sponsorem FPSproject. Mam nadzieję na owocną współpracę.
Wszelkie pytania do dalszych poczynań i zmian, proszę kierować w tym temacie.
Pozdrawiam, anr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum