Nr Użytkownika: 2 Wiek: 24 Dołączył: 23 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 1945 Ustrzelił 67 fragów Skąd: Warszawa
Post numer: #1Wysłany: 2008-04-23, 18:44 Zamiennik
Serwer FFA jest wyłączony do odwołania, nie wiem co się z nim dzieje bo aż tak się nie znam, Lucas z TAU siedział cała noc i kombinował udało mu się odpalić TAU ale nie dało się na nie wejść, powiedział, że pomyśli, ale sam nie ma zielonego pojęcia co to jest.
Mam możliwość włączenia serwera Zastępczego za FFA ale z 16 slotami jak wam pasuje ;)
To dawaj zamiennik... byle jaki ip
Swoją drogą kto wpadł na pomysł na bez sxe (ja długo nie pogram na takim serwie odrazu mówie non-steam musi być sxe ale jest taki poziom że lepiej nie grać)
kosi bez sxe serw 4fun jest prawie pelny liczba playerow podchodzi pod 20 a gdy bylo sxe nawet nie szla do 6 przy dobrym wierze kiedy grali admini 4fun + admini hs i ffa i jakis player'ow to bylo max 15 ale taki wynik byl osiagany od swieta
Po 1 nie zauważyleś że wcześniej były czynne 3 serwery?? Na tau ffa nie narzekałem było 10 -20 ludzi a tutaj zwałka na cały 4fun z 2 innych serwerów. Po za tym na 4fun nie widze sensu sxe ale na pozostalych 2 jak najbardziej
Gram po roznych serwach NS i one sa bez sXe i kupe wiary gra na nich , pytałem admin serwerów czemu sXe nie wrzuca na ser, on sie tłumacza ze spadnie ilosc graczyna serwie...??
Bo to jest prawda SorranD
Zobacz jak było u nas, FFA ma już 2,5 Roku więc troche stałych graczy się zebrało nawet do gry na sXe, ale jak na 4FUN wrzuciliśmy sXe to ilość graczy spadła z 16 na 6-9
To samo z HS było
niestety taka jest smutna prawda, bo jak by na to nie spojrzec to jest to program zewnetrzny, ktory trzeba samemu sciagnac, zainstalowac, i odpalac za kazdym razem.
poza tym trzeba regularnie uaktualniac, tez samemu, a problemow z nim jak widac co nie miara...
oczywista rzecza jest ze bedzie ludzi odstraszac. na pewnie w czesci beda to ludzie ktorych i tak bysmy na serwerze nie chcieli, ale to tylko czesc...
dlatego bylo tak duzo rozmow na temat sxe zanim zostal wprowadzony. i teraz nie wiedomo co z tym zrobic, bo jak widac bylo i jest, TAU ostatnio zbyt popularne nie jest...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum