Post numer: #1Wysłany: 2009-09-07, 10:16 Zamiana mapy?
Siema zakładam ten post dlatego, że większość graczy narzeka na mapę cs_assault_upc tak ona się chyba nazywa i zamienił bym ja na mapę cs_assault-city jest spora i dobrze się na niej gra.. to jest link do niej jak coś http://www.fpsbanana.com/maps/104403
a ja tam byl bym za wymiana ... dlaczego ?? otoz i tak sporo osob nazeka na UPC. ja jestem neustepliwy w tym aby nie pozbywac sie map CS dlatego nie pozwalal bym na to zeby je wywalac ... zamienic .. owszem o ile jakis fajny zamiennik sie daje ... ( ps.PROSZE nie szukac zamiennikow Italy gdyz znam ich calkiem sporo i all sa do d*** :P )
____________________ There is no fate , but what we make !!
Jak mowa o mapach to sa dwie mapki ktore czesto gralem na swoim servie. Mianowicie : de_russka oraz clan2_fire (nie pamietam przedrostka czy de_ czy cpl_).
Moze ktorys z adminow lub cos w tym stylu mogl rzucic okiem na te mapki i ocenic ?
Z tego co widzialem to zawsze z 5 osob wychodzi z serva jak widzi assaulta.. Mapa zbyt jednostronna a kamperow i tak jest dosc sporo na servie ;)
Ostatnio zmieniony przez +_+ 2009-09-07, 19:10, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum