Post numer: #1Wysłany: 2009-07-26, 10:44 Zamiana hostingu
Mam propozycje i zarazem prośbę, by pozamieniać hostingi ffa/aim (byłego hs) oraz DR
gdyż u nas (DR) gra sporo osób cały czas (oczywiście nie dzieje się tak ja na ffa)
i są okropne lagi że grać się nie da bo bardziej niż skoki przypomina to teleportacje, obeznani z bh wiedzą o co chodzi.Hosing pod [FFA/AIM] był by lepiej zoptymalizowany do sytuacji gdy jest ponad 11 osób.Jeszcze chciał bym podkreślić kiedy na dr nie było by lagów to serwer był by pełny.
Dla porównania dam link do gamterackerów [Dr] i [FFA/AIM]
Deathrun FFA/AIM
Prosze o wypowiedź adminów dr i ffa/aim oraz stałych graczy tych dwóch serwerów
//Dodałem ankietę - Kemsan
Nie lubie robić ankiet bo niektórzy dają na nie bez powodu ale jest 9 na tak a 0 na nie wiec dobrze :D
Ostatnio zmieniony przez Chmielu 2009-07-27, 13:11, w całości zmieniany 2 razy
Też tak sądzę by zamienić oba serwery ze sobą, ffa/aim prawie cały czas pusty stoi więc nie byłoby większych problemów, gorzej z czasem - taka przeprowadzka to co najmniej 4 godz kopiowania plików i ich wgrywania itd
Ja jestem za, jednak nie wiem jak wygląda sytuacja na HS (teraz ffa/aim), gdyż po prostu tam nie gram.. Aktualnie trzeba poczekać na wypowiedź admina z servera HS..
Można zamienić, tylko ciekawe co na to Fayrant, bo to on będzie musiał kopiować pliki xD
Jak ta bocinka ma wszystko już na kompie pewnie? Pakuje winrarem dan z ftp, zakłada na nie hasło, towrzy specjalne konto e-mail na białoruskim serwisie i wysyła na niego paczuszczke. ^^
Sądze, że przed ewentualna zmianą trzeba by tydzień wcześniej dac info na serwie, że się ip może zmienić.
Tak nawiasem mówiąc jeśli spakować wszystkie pliki i wysłać je na jakiś hosting a później w konsoli wget LINK/pliki.tgz i później: tar xfvz pliki.tgz
Szybko by się "przeniosło" serwery :D
Ważne by było by pliki były w formacie tgz :D
Ostatnio zmieniony przez Kemsan 2009-07-27, 08:43, w całości zmieniany 1 raz
wtedy na hs czy tam ffa/aim będzie na pewno full serw z lagami.
mówię wam lepiej postarać się o 2 serwy 10slotowe zamiast tego 20 i zrobić hs i jakiś inny.
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum