Kurwaaa Gracze maja wrzucac Screen a nie admin za Graczy rozumiecie !~! i przestancie sobie robic SS jesli nie ufacie admin wejcie na fake nick i nagraj mu demko , wasze zachowanie mozna przy równać do dzieci 15lat... na wrzucenie SS jest godzi od dania Ban !! nie ma czekania...i nie sciagamy cudzych banow...bynajmiej moich ma nikt nie sciagac jestem co dzienie na Forum
Dzieki za uwage !!
Ostatnio zmieniony przez SorranD 2008-08-09, 14:41, w całości zmieniany 1 raz
Po 1 to niektorzy gracze to dzieci i nie wiedza gdzie jest cstrike albo co to winrar i jak spakowac ss do paczki albo jak wrzucic screeny na jakis hosting...
Po 2 nie bede sciagal twoich banow, tylko mi troche zaspamuja gg czasami tekstami typu" dalem juz ss na forum odbanuj bo dalej mam bana" :)
Po 3 to rozumie co drugie slowo w poscie wyzej
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2008-08-09, 14:48, w całości zmieniany 1 raz
jak dla mnie to zadna roznica kto da... a jak jakis gracz to nie kumate dziecko to nie da ss bo nie bedzie wiedzial jak i juz stracimy gracza a takto da mi na gg i na to poprawnie dodam...dodal by zle i by bylo 100 problemow ze zle to zmien to zmien i tamto tez
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum