Post numer: #1Wysłany: 2009-11-24, 16:48 Zakaz zmiany nicku
Witam ostatni grałem z największym staciarzem na serwerze czyli Al!'m . I doszedłem do wniosku aby dodac ten sam plugin który jest na Diablo uniemożliwiający zmianę nicku.
plugin ów możliwe ze uprzyjemnił by grę ponieważ by nie było takich staciarskich zachowań
Jest możliwość tez ze Gracze mogli by uzywac komendy "reconnect" co tez psuło by klimat gry
związku z czym proponuje dodanie również pluginu zapobiegając ów rzeczy ......
PS
Jak dla mnie to Ali nie powinien zabierać głosu ponieważ i tak będzie na NIE gdyż: stacieze tak juz maja
ONLY C.S <---- dla niego żyję...
Gość Feel RespecT To Me
Tak Cybuch.Nie jestem staciarz,tylko chętnie zbieram fragi,a że nie zawsze szczęście dopisze,albo taki nób ucieknie ode mnie z 30 hp do innego chłopa to już rzal.
Chodzi ci o plugin który informuje czy ktoś zrobił reconect taki jak na be ef dwa,czy blokada komendy? na oba warianty tu: TAK
Zakaz zmiany nicku?I tak przegłosujecie pfff... wariant: NIE.
Tak Na oby Dwa Ponieważ przyda się takie coś i prosimy H@ , vH@ o Zainteresowanie Tym Tematem..
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Tak na zmiane nicku. glownie na bf2 sie to przyda bo pozniej dzieci neo nabijaja sobie odnzaki albo zmieniaja nick i podszywania sie sa zbedne...
zajefajny pomysl.
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
Tak Cybuch.Nie jestem staciarz,tylko chętnie zbieram fragi,a że nie zawsze szczęście dopisze,albo taki nób ucieknie ode mnie z 30 hp do innego chłopa to już rzal.
Weź mnie nie rozsmieszaj... ostatnio bylem swiadkiem jak wszyscy na Ciebie biegli bo jako ostatni byles zombie to specjalnie nick zmieniles zeby Ci dead na konto Aliego nie doszedl... to juz jest nprawde szczyt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum