Post numer: #1Wysłany: 2009-07-01, 18:45 z administracja mam problem
dostalem bana na war3 tym zepsutym przez graczy serwie , wrzucalem ss zrobilem to zle mniejsza oto bo juz niebede tam gral aa wszyscy mocno pragna zebym wrzucil je ,niestety juz ich nieposiadam zostalo 3 z 9 bo nieladowalem ich do paki tylko zmienilem format kiedys mozna tak bylo teraz juz nie
i problem tu ze dostaje bany na reszcie naszych kochanych serwerow zato ze niedalem tych ss 2 raz [dobrze]
tylko na ff gdzie gracze mnie znaja dobrze bo gram tam duzo nikt sie nieczepia
to oznacza koniec mojej przygody z siecia serwerow na ktorej uczylem sie grac od 3 lat ? czy da sie cos poradzic
+ ten ban byl niesprawiedliwy
[ Dodano: 2009-07-04, 15:56 ]
to co kurde ban niezniknie ?? Aki zalatwil mnie na cacy zanic lol chce zablysnac chyba ale kiepski z niego admin niezna problemu a sie sadzi domnie chcialem mu kulturalnie wytlumaczyc co i jak niedal se wytlumaczyc wlepil tego bana juz 5 dzien niemoge grac na ffa 4fun
Ostatnio zmieniony przez ciastek 2009-07-01, 21:55, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum