Post numer: #1Wysłany: 2009-04-10, 10:44 YoSSeI | admin ;-)
Cześć mam na imię : Kuba
Pochodzę z : Dobrociesza
Mieszkam aktualnie w : Dobrociesza
Urodziłem się : 01.06.1992
Czyli mam lat : 17
Gram w Counter-Strike : ok. roku
Gram na :Non-Steam
Chcę zostać adminem bo : denerwuje mnie to, że gdy jestem rano albo późnym wieczorem jest dużo cheaterów...i dużo osób się tym zniechęca...no i idą z servera, gra się robi nudna a gość nabija sobie topke...
Nie byłem jeszcze adminem...
Poświęcam dziennie grze : ok 3-5 godzin...aktualnie mam kompa w naprawie i pisze to z IPhonea 3g
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : będe przede wszystkim starał się wyłapać cheaterów
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem miły, koleżeński
Dla innych graczy jestem : tak jak wyżej, można ze mną pogadać, pożartować, poprosic o coś (w miarę rozsądku)...
Mój nick na serwerze to YoSSeI, a wcześniej Kuba xD PLL, wiem że nie gram 1 klasa ale muszę przyznać że lubie ten serwer i chyba 9/10 czasu gry gram na HS'ie ;-p
Ostatnio zmieniony przez kuba11p 2009-04-10, 10:58, w całości zmieniany 1 raz
Nie widziałem, byś ownował
Widać cię raz na serwerze 2h a potem znikasz
Ale chociaż starasz się na forum. Tylko jak dla mnie powinieneś poznać bardziej serwer i ludzi, albo wyróżnić się czymś szczególnym :)
Póki co na nie, ale za jakiś tydzień albo dwa jak poznasz się troszkę ze wszystkimi i złożysz podanie zmienię zdanie :)
tak ogolnie to :
+ za wiek,
+ za udzielanie sie na forum ( jak tak dalej bedziesz sie udzielal to bedzie wielki atut, mimo ze tak krotko jestes na forum)
+ za nastawienie .
ja jestem za udzieleniu mu admina.
Ostatnio zmieniony przez Zawsze Dead 2009-04-10, 11:15, w całości zmieniany 1 raz
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum