Post numer: #1Wysłany: 2009-09-10, 19:11 Wzór prośby o admina i zasady rekrutacji
Wypełnij poniższy formularz, by poprawnie złożyć podanie o Admina/Slota.
Kod:
Cześć mam na imię :
Pochodzę z :
Mieszkam aktualnie w :
Urodziłem się :
Czyli mam lat :
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :
Gram na (steam/nosteam) :
Chcę zostać adminem/aslotem bo :
Byłem już adminem na serverach :
Poświęcam dziennie grze :
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :
O sobie mogę powiedzieć, że :
Dla innych graczy jestem :
Link do gametrackera :
+ coś od siebie
Do podania należy dodać ankietę z opcjami: Tak, Nie
Podanie o Admina/Slota może składać tylko i wyłącznie osoba, która :
* Posiada konto na forum minimum 2 tygodnie.
* Udzielała się chodź w minimalnym stopniu na forum ( bez spamu i floodu do wypełnienia w/w punktu - będą kary blokad kont ).
* Nie posiada żadnych ostrzeżeń/przewinień na swoim koncie.
* Nie była karana Banem za poważne wykroczenia na serwerach FPSproject.com.
* Ma przegranych ok 30h na serwerze na nicku, na którym ubiega sie o @, wg gametrackera
Osoba składająca podanie powinna mieć taki sam Nick na forum jak na serwerze, w Nicku nie powinny znajdować się tagi i znaczki typu ^,*,~,itp., najlepiej jak będzie to prosty Nick bez żadnych „udoskonaleń” . Wyjątkiem są osoby grające na serwerach gdzie exp zapisuje się na Nick, jednak po restarcie expa zobowiązane są one do zmiany Nicku według powyższych zasad.
Zasady wypowiadania się w dziale z podaniami o Admina:
*W podaniu powinny się wypowiadać TYLKO osoby, które znają kandydata z serwera lub forum.
*Najważniejsze są głosy Adminów serwera, którego dotyczy podanie.
*Decyzja TAK lub NIE powinna być dobrze uzasadniona, posty bez uzasadnienia będą kasowane a ich autorzy mogą zostać ukarani warnem.
Ogólne Informacje:
*Ankieta nie przesądza o przyznaniu Admina.
*Podanie zostanie rozpatrzone przez h@ lub vh@, po wypowiedzeniu się reprezentatywnej grupy osób.
*W przypadku pozytywnego rozpatrzenia podania o Admina, kandydat dostaje prawa Admina Testowego.
*Testy trwają co najmniej 2 tygodnie.
*O wyniku testów decydują Administratorzy serwerów w wewnętrznym głosowaniu.
*Po przejściu testów nowemu Adminowi zostaje przydzielona praca na rzecz serwisu FPSproject.com
Do wzoru dodana została linijka link do gametrackera.
należy umiescic tam link na ktorym widoczna bedzie ilosc godzin przegranych na danym serwie na danym nicku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum