Post numer: #1Wysłany: 2009-01-30, 23:35 wywalić zm_dust2_new
Chciałbym, aby usunięto z serwa mapkę zm_dust2_new, poniewarz:
- Chociaż znajduje się tam wiele kamp, to musi nas ktoś podsadzić, a każdy chce sam wbić na kampe, więc jak 4 kolesi siedzi w jednym miejscu mówiąc "podsać", to zombi przychodzi i po nich.
- Czyli wszyscy biegną na kampę, gdzie nie trzeba się podsadzać, czyli na B, dzięki temu albo jak znajdzie się zombi na początku na B, to zombi win, ale jak gdzie dalej z tyłu to ludzie win, w obydwu przypadkach jest pogrom dla innego timu.
- Na tej mapce znajdują się skałki, które są nie do osiągnięcia dla niektórzy graczy, gdzie nawet jak jeden człowiek zostanie na skałkach przeciwko 20 zombi, to i tak win CT. Wiem, że jest miejsce zakazane, ale jak gracze się dowidzą/zauważą to od razu paru leci na skałki.
Dlatego jestem za usunięciem owej mapki.
Dla tych którzy nie wiedzą o jaką mapke mi chodzi dla was ss1 i ss2.
Tak. tez jestem za wywaleniem tej mapki poniewaz jest nudna, a mimo to ze za wchodzenie na skałki jest ban to i tak i tak na to leja i jak niema adnmna to wchodzą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum