Post numer: #1Wysłany: 2009-02-03, 21:20 Wywalić mapke :)
Mój temat tyczy się mapy codename'a zm_code_v2 która jest mapką całkiem przyzwoitą z tym że zombi ma na niej niewielkie szanse :( fajnie by było gdyby mapka była jeszcze raz przerobiona (chodzi żeby zombi szybciej wchodziło do góry po tych schodkach bo jak Ct wejdzie na te stopnie wiszące to klapa dla zombiaków) ultra statsiarze będą sprzeciw zapewne,ale warto to przemyśleć...
no nie wiem.... jak by zombie pomyslalo i zrobilo wiezyczke to maja duze szanse.
nie to ze to jest moja mapa i nie chce zeby byla wywalona ale jestem za zostawieniem.
Jak gra sie teamplay to wszystko jest mozliwe.
____________________ "Proście, a będzie wam dane. Szukajcie a znajdziecie. Pukajcie a będzie wam otworzone."
Ciężka sprawa z tą mapką ponieważ jest bardzo fajna ale zombie ma marne szanse. Kiedy dziś na niej graliśmy to wpadłem na pomysł aby po prostu usunąć niektóre (lub wszystkie) bronie dodatkowe. Mapka jest mała a broni jest dużo (2x M4, Autokampa, krowa) wtedy może szanse zombie byłyby większe :]
nie ma mapek na których jedna z teamów ma przewagę .. zawsze wszystko zależy od ludzi i ich umiejętności, nie gram na zoombie ale mapke kojarzę kiedyś grałem .. fakt jak dla Mnie dziwna .. lecz ujdzie w tłoku ; ]
Dla mnie mapa się podoba, a wcale nie jestem statsiarzem.Na mapie po przerobieniu są wyrównane szanse, tylko trzeba grać teamplay o co na serwerze trudno ;/.
nie da rady z wieżyczką,bo w każdej chwili CT może przeskoczyć na następny stopień,jak usuniecie bronie to po prostu będzie się wolniej zabijało zombi bo nawet z m5 idzie tam sobie dać radę a co dopiero z pompą...jestem zdania,że przydałoby się albo zrobić szybsze wejście po tych schodkach albo teleport dać na górę i wporzo będzie :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum