Nr Użytkownika: 448 Wiek: 18 Dołączył: 28 Sie 2008 Tematy: 0 Posty: 396 Skąd: D.T
Post numer: #1Wysłany: 2009-12-26, 14:35 wywalic mapke
Witam chcialbym wam zaoferowac wyrzucenie mapki aim_awp.Jak sama nazwa mowi poslugujemy sie awp ale jest problem nie da sie bo pisze ze tylko vipy moga z tego korzystac i ywrzuca nam bron wiec jest moim zdaniem bez sensu.Nie mam ssow ale ci co grali na tej mapce moga potwierdzic .Glosujcie mam nadzieje ze za usunieciem:) bo jak mamy sie strzelac na pistolsy i jeszcze duzo osob wpada w te doly:D
Ps.Sector
Akurat tez na nich gralem i bylo dobrze ale na tej serio zle maja dobrze tylko vipy bo moga awp i jezdza innych co maja pistolsy przyjdzie chmielu bo on gral dzisiaj na tej mapce .:D
Filipex
Ale sa jeszcze mapki aim i mapy awp wiec jestem za usunieciem pisalem juz tylko strzelamy sie na pistolse wiec lepiej dodac mapke na pistols a usunac aim_awp
____________________ <__/''CS-KING''\__>
ONLY C.S <---- dla niego żyję...
Gość Feel RespecT To Me
Ostatnio zmieniony przez ~FaRReL~ 2009-12-26, 19:49, w całości zmieniany 3 razy
to nie wiem raz grałem na mapie awp_bezkampie i jeszcze jakas awp_ i było dobrze
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum