Post numer: #1Wysłany: 2009-01-30, 23:56 Wyrzucać zamiast zmieniać broń
Mam taką propozycję, bo zauważyłem, że jak, np znaleźliśmy na mapce m4 i przechowaliśmy je do następnej rundy i odruchowo wcisnęliśmy na początku rundy klawisz "2", który dobiera takie bronie jakie wybraliśmy w poprzedniej rundzie, i jak mieliśmy shotgana i dgl, to one nam zamieniają bronie, które mieliśmy. Czyli posiadaliśmy m4 i dgl, wcisnęliśmy "2" dostajemy shotgana i dgl, a poprzednie bronie, czyli m4 nam znika.
Kończąc, chodzi mi o to, aby po wciśnięciu "2" czy tam wybraniu po wciśnięciu "1" broń inna od tej którą mamy dostać nam nie zamieniała obecnej, tylko wyżucała tą którą mamy, granaty nam dochodzą i dostajemy nową broń, a tą którą mieliśmy została wużucona nam z rąk. Lecz jak mieliśmy, np shotgana i na nowo wybieramy shotgana to nie potrzebne by było zaśmiecanie mapy brońmi , tylko wtedy by się nam zamieniły bronie.
Trochę się rozpisałem i pogmatfałem, ale myślę, że wiecie o co mi chodzi.
Czyli chodzi ci o to ze jak mamy m4, to w nowej rundzie po wcisnieciu "2" nam wylatuje z rok , a jak mamy pompke którą wczesniej wybralismy
to sie kasuje
to ja jestem za tym
Ogólnie dla mnie pomysł ok. Kilka razy dorwałem się do M4, a później przez naciśnięcie "2" znikła Generalnie mogło by być tak, że broń znaleziona zostaje wyrzucona ( drop ) tak jakbyśmy nacisnęli klawisz "G" . Później gdy dostaniemy nowe granaty wymieniamy broń, którą dostaliśmy " znowu " na tą która została wyrzucona z poprzedniej rundy.
ale wtedy jak ktos dorwie m4 to bedzie mial ja przez cala mape i z full granaty, a teraz to sie wybiera albo masz dalej m4 bez granatow albo standardowa bron z granatami.
____________________ "Proście, a będzie wam dane. Szukajcie a znajdziecie. Pukajcie a będzie wam otworzone."
a teraz to sie wybiera albo masz dalej m4 bez granatow albo standardowa bron z granatami.
Wcale, że nie bo wystarczy na poczatku rundy wyżucic m4 potem wcisnąć "2" wużucić nową broń i wziąć na nowo m4. Ale właśnie mi o to chodzi, że nie chce się w to bawići raz jak wyżuciłem m4 to jakiś kolo mi podebrał.
/No
Maxi wypowiedziałem się 2 razy, a nie 5 to po 1, a po 2 to jak ja założe temat to nie moge dykutować???
A do Grzmotka.
Grzmotek mi nie chodzi o to, aby broń zostawała na cała mapę tylok jak na przemienią w zombi to jej nie mamy w next rundzie.
czy jak napiszesz temat Nomak , to nie mozesz wypowiedziec sie raz, zaznaczyc ankiety i dac ocenic innym...
A nie wypowiadasz sie w jednym temacie 5 razy o tym samym, nie musisz na kazde zdanie kogos odpowiadac Oo
spam spam i jeszcze raz spam
A grałeś kiedyś wogóle na naszym Zombie? Ja jakoś sobie nie przypominam! Wiec przestań spamować, w tematach które nie są Ci znane !
Jak masz napisać samo "tak" lub "nie" to oddaj głos w ankiecie, bo po to ona jest! I stosować się do tego bo posty z samym "tak lub "nie" będe wywalał, a zbyt aktywnych forumowiczów nagradzał warnami.
jak dla mnie to pomysł do niczego..
i tak sobie to m4 będziesz przechowywał, w kolejnej rundzie kolejna osoba będzie je miała.. w następnej jeszcze jedna
właściwie to nawet miałem zamiar edytować wszystkie mapy, na których leżą jakiekolwiek bronie..
Nie grzmot tylko nie to ^^ dobrze sobie czasem pobiegać z m4.A co do tego pomysłu to moim zdaniem jest bez sensu, pilnować trzeba poprostu żeby nie kliknąć za wcześnie 2.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum