A ja bym proponował ustawić do wyboru 0.03/0.02/0.01/0.009/0.008. Jak dla mnie interp 0.05, czyli opóźnienie ziomka aż o 50ms, gdzie przy 0.1 wynosi 100, zaś przy 0.01 tylko 10ms, a przy interpie na jakim gram raptem 0.008 tylko 8ms (nie da się mniejszego) i serwer uznawał go za "błędny" i mnie wywala za "zły interp".
Kakash! napisał/a:
Dante, wcale gra po interp nie musi byc uzalezniona od sprzetu, w dzisiejszych czasach nawet komp sprzed kilku lat ale z dobrym w miare laczem na lajcie da rade z interpem chociazby 0.05..
Dokładnie, a ostatnio wychodzili coraz to więcej tanich ofert wystarczającego neta na interp 0.01. Dlatego jestem bardziej za ustawieniem stałego na 0.01.
No to skoro Ci na tyle pozwala, to nie graj w CSa. Straznik powinien byc.
...
Ja gram na 0.01 bez problemów, ale rozumiem tych których net na to nie pozwala. Weźcie to pod uwagę że infrastruktura internetu w Polsce jest na poziomie mega żałosnym względem cywilizowanych krajów Europy, i wielu ludzi, szczególnie tych co mieszkają na wsi jest zmuszona do korzystania z usług np. radiówek które nie pozwalają na płynną grę z 0.01
Niech zostanie to wymuszanie interpu od 0.01 do 0.05
Prawda jest taka, że za często płaczemy o ten interp. Często zdaje się, że ktoś jest nietrafialny, a to, że nas zabił trzeba w końcu usprawiedliwić, a najłatwiej się wytłumaczyć tym, że gość ma zły interp i tyle, bo my jesteśmy tacy pr0, że niemożliwe jest by nas zabić. Jak was to boli to grajcie sobie z 0.1, to tylka gra.
Ostatnio zmieniony przez Dante 2010-02-13, 15:11, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum