Post numer: #1Wysłany: 2009-02-16, 16:22 Wymocznia adminem
Cześć mam na imię :Tomek
Pochodzę z :Żor
Mieszkam aktualnie w :Żorach
Urodziłem się :1994
Czyli mam lat :15
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :4 mieśące
Gram na (steam/nosteam) :nonsteam
Chcę zostać adminem/slotem bo :często nie ma adminów jest dużo dzieci które wyzywają i to mnie wkurza
Byłem już adminem na serverach :--------
Poświęcam dziennie grze :to zależy od nauki prawie cały czas wracam do domu o 17.00 jeszcze lekcje muszę odrobić i się pouczyć ale w weekendy będę grał minimum 6-8
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : jestem sprawiedliwy nie daje się wytrącić z równowagi
O sobie mogę powiedzieć, że : miły
Dla innych graczy jestem : niech się wypowiedzą inni
Ostatnio zmieniony przez Wymocznia 2009-02-16, 16:26, w całości zmieniany 1 raz
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
4 miesiace grasz a juz @ chcesz... poza tym ten wiek tez mnie nie satysfakcjonuje... wiesz ze cs od 16 jest?
pograj troche oswoj sie najpierw z ta gra pootem staraj sie o wiecej
ja skladalem podanie ze stazem troche ponad rok i mialem 18 lat:]
nie musze dodawac ze na nie?;p
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum