Nr Użytkownika: 2 Wiek: 24 Dołączył: 23 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 1945 Ustrzelił 67 fragów Skąd: Warszawa
Post numer: #1Wysłany: 2007-11-27, 22:31 Wybory na admina FFA2
Witam, nadszedł czas wybrać już kilku prawdziwych na te stanowisko.
Wybory czas zacząć.
Procedury znacie. Jak wcześniej ;)
Jeśli nie pamiętacie to przeczytać 1 post z tematu : http://anr.vdl.pl/forum/viewtopic.php?t=81
Tyle, że sytuacja tutaj się zmienia, gdyż wybieramy 5 osoby punktowo.
#1 - 5pkt
#2 - 4pkt
#3 - 3pkt
#4 - 2pkt
#5 - 1pkt
Reszta bez zmian.
Chodzi o punktację + wypowiedz.
Kandydaci :
Brzeszczot
No Ichi
3^k
Memento
Fayrant
Okulista
M_T
Ziel0
5 pkt dla Brzeszczot
4 pkt dla 3^k
Co do reszty nie mam zdania.... Malo z nimi gralem wiec oceniac ich nie moge czy sobie poradza.Chyba ze musze wszystkim przyznac punkty to bede wyliczal ;P
Glosuje na 3^k poniewaz nigdy mi nie podpadl..czest gra.+kulturka
2kandydatem ktorego proponuje jest brzeszczot podpadl mi i to pare razy ale wiem ze zna sie na rzeczy i mozna dac mu 2 szanse.
3kandydatem jest Fayrant.Odkad pamietam gra na tau, +
5pkt 3^k
4pkt Brzeszczot
3pkt Fayrant
Co do reszty zgadzam sie ze Skillerem.
P.S ten: Memento=Okulista=Haxor
Tak się przedstawia moja klasyfikacja, powody już podawałem przy każdej kandydaturze, dałem 5 osób chociaż jak dla mnie tylko te pierwsze 3 osoby się liczą
prw wydaje mi się że nie ma h2o skoro anr nie wpisał go w pierwszym poście a w dziale próśb nie ma jego kandydatury
Brzeszczot #1 <- zna amx, jest juz ogarniety, skill, gra +
No Ichi #5
3^k #2 <- często gra nie podpadł mi, kultura +
Memento 0
Fayrant #3 <- też go czesto widzialem ( do puki nie wszedl 4.3 sXe ), kultura, ogarniety plajer.
Okulista 0
M_T #4
Ziel0 0
Tym, którym dalem 0 nieznam ich.
#4,#5 dalem tylko dlatego bo musze komus dac;)).
Mogę tylko powiedzieć co do 2 pierwszych miejsc 3^k ogar kolo kultura i ogólnie mi nie podpadł . Brzeszczot znam go od długiego czasu , wydaje mi się że podoła a co do reszty to N|C szkoda pisać na resztę bo ich nie znam a i zapewne nie poznam .
Więc tak wyniki wyglądają następująco.
Osoby z Punktami powyżej 25 otrzymują Admina bez okresu Testowego. Osoby z Punktami powyżej 5 do 25 otrzymują Okres Testowy na Admina. Osoby poniżej 5 punktów odpadają w przedbiegach. 3^k = 44 pkt.
Brzeszczot = 36 pkt.
Fayrant = 27 pkt. M_T = 10 pkt.
No Ichi = 9 pkt.
Ziel0 = 6 pkt. Memento = 0 pkt.
Okulista = 0 pkt.
Dziękujemy za uwagę i kandydatury.
Hasła i loginy do adminów + przykładowa instrukcja dodania konta admina u siebie w configu na PW do użytkowników.
Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum