Post numer: #1Wysłany: 2009-02-08, 16:53 Wulgaryzmy
Mam Propozycję żeby klniecie i obrażanie innych graczy zastąpić jakimiś miłymi słowami albo Cenzurą po prostu. Można by wprowadzić też ograniczenie ilości przeklęć np do 5 razy i kick albo slay w next rundzie. Ponieważ każdemu się czasem wymsknie i lepiej by było żeby tego nikt tego nie widział .Wtedy będzie 0 Satysfakcji z tego co napisał.
Jestem pewien że przyda się to dla graczy serwera diablo...
Z góry dziękuję
____________________ Pamiętam wszystkich których zabiłem.
Ty też tam byłeś.
a ja jestem za tym, aby od razu banowało na 5 minut ;)
pasuje? ^^
Nie :)
Suski napisał/a:
Ponieważ każdemu się czasem wymsknie
A tak wogule to jak mi się wymkneło i napisałem ku... albo cos takiego to wyskoczyło jakos +bf-5 zamiast owego slowa.
Suski napisał/a:
Można by wprowadzić też ograniczenie ilości przeklęć np do 5 razy i kick albo slay w next rundzie
Nie wiem czy pamiętacie, ale jak ja sięgam pamięcią to jak się przeklneło to mialo się tam paredziesiąc sekund by napisać przepraszam, a po 3/5 razach ban 15minut bodajże.
Na innym serwie widziałem, jak się napisało tekst, np "Ale bułe mu wj......", to wyskakiwało coś takieo "Przeklnołem, bardzo tego żałuję i postanawiam poprawę", czy jakoś tak, chyba tak jest na FFA.
A jeszcze na innym serwie było tak, że jak się przeklneło w say/u to to przeklęnstwo było zakropkowane, np "O ku... ale buła", to wyskakiwało "O ..... ale buła", albo "O ***** ale buła".
Lecz zostaje jeszcze sprawa przekleństw przez mikro, to np jeśli jest jakiś admin i to słyszy to ten kolo co przeklnol ma ileść czasu by powiedzieć przepraszam, albo napisac, a admin mu, np zaznaczyl by tak 1/4, poten 2/4, 3/4, a jak 4/4 ban.
Ja tez jestem za banowaniem na 5 minut za przekleństwo bez ostrzeżeń, zawsze tak robię jak zauważę taki przypadek ;]
Był plugin na diablo, który banował na 5 minut za przeklinanie i nie mam nic przeciwko żeby wrócił ;]
Lecz zostaje jeszcze sprawa przekleństw przez mikro, to np jeśli jest jakiś admin i to słyszy to ten kolo co przeklnol ma ileść czasu by powiedzieć przepraszam, albo napisac, a admin mu, np zaznaczyl by tak 1/4, poten 2/4, 3/4, a jak 4/4 ban.
i niby jak to sobie wyobrazasz?? admin siedzi z kartka przy kompie i zapisuje kto ile razy przeklnal? ;]
i niby jak to sobie wyobrazasz?? admin siedzi z kartka przy kompie i zapisuje kto ile razy przeklnal? ;]
[/quote]A czemu nie ???
A tak naprawde to, że byłby może cos w konsoli amx_kara 1/4 nik czy jakoś tak.
No nie wiem to tylok propozycja.
Ja z własnych doświadczeń wiem że jak kolesia zbanuje na 5 to znowu wchodzi i przeklina i co mam z kartką zapisywać? jak wejdę do gry to na 25 osób około 5 wyzywa uczciwych graczy(pro) od czitów i c....
____________________ Pamiętam wszystkich których zabiłem.
Ty też tam byłeś.
Jesli zbanujesz kogos na np 5 minut za kulture, a on zmieni ip i wbije dajesz mu 0 :)
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
JA jestem za ale i tak na diablo rzadko przeklinają.
hahahhahahahahaha to mnie rozśmieszyłeś, tam bez admina to się grać nie da
a wulgaryzmy na say ? = cenzura lub od razu ban na 1, 5 minut
a przez micro od razu 5-10-30 :D
No to ostatecznie proponował bym, aby wgrać to co było, tylok, że wtedy wyskakiwało to przekleństwo a zamiast kropkie, kreski, czy jak tam chcecie. A za przkleństwo słowno/mikro ban 5/15/30 jak tam chcecie, no chyba, że kolo powie "przepraszam". :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum