Nr Użytkownika: 3416 Wiek: 24 Dołączył: 12 Sie 2009 Tematy: 0 Posty: 195 Ustrzelił 1 fragów Skąd: jestem?
Post numer: #1Wysłany: 2009-08-23, 19:18 W....qrw!!!!
dostalem wlasnie bana perma na BF2/FFA2 .....
przede mna polecialo 5innych osob... tylko powiedzcie... co to jets SPIN HACK?:O
bo dostalem od ... SERWERA bana perma a pojecia nie mam co to w ogole jest?
to jest smiech na sali zeby 5 czy 6 osob na odsstepie 2 minut dostalo bana za takie cos...ZAL!
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
Spin hack to taki czit który, daje ci możliwość szybkiego kręcenia się, co utrudnia trafienie w Ciebie, to tak na przyszłość
Do tematu To za pewne jakiś błąd, i po z analizowaniu go osoby zbanowane, najprawdopodobniej zostaną odbanowane.
//
Jeśli miałbym być bardziej szczegółowy to najprawdopodobniej MoMo wgrał na serwer sxe, kiedyś tam w sb wspominał (3 tyg temu bodajże), że wgra sxe, na serwer :)
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
Ostatnio zmieniony przez MagiC* 2009-08-23, 19:55, w całości zmieniany 1 raz
aaaa....spoko dzieki.
Tylko ja nigdy czita nie mialem hahaha
nawet nie wiem czy to sie wypakowuje i w ogole jak wlacza i wylacza ;D
ale spoko mam nadzieje ze szybko bedzie rozpatrzone bo chce grac!!! :D
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
MagiC to chyba jest wina pluginu który MoMo wgrał jakiś czas temu, mianowicie wykrywa on spinhacka u danego gracza i banuje. Ostatnio były problemy z tym pluginem, i banował on przypadkowe, niewinne osoby. Sytuacja się znowu powtarza. Zresztą niech się MoMo tutaj wypowie.
To jak anty czit który był kiedyś na ZM
Machałeś szybko myszką i pisało że się ma AIM BOTA, tylko ten banuje a tamten pisał na czymś jak admin say :D
Tamten to był z tego co piszesz może Hack Hunter, ten to co innego, wykrywa tylko spinhacka i banuje, ale ostatnio coś nie działa za dobrze patrząc po banowaniu przypadkowych osób.
Macie racje plugin mial blad. Nie dzialo sie to przypadkowo, jesli ktos wszedl z spin hackiem na serwer i plugin go wykryl to banowal jego ale i takze inne osoby z niewiadomych przyczyn. Bylem swiadkiem tego co sie dzieje na serwerze.
Plugin juz jest wylaczony wiec nie bedzie takich przypadkow.
Pozdrawiam i za utrudnienia przepraszam
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum