grałem kiedyś na serwerze który posiadał tego antychita, niby dobry ale jest z nim dużo problemów, ciągłe aktualizacje i problemy z działaniem (sam miałem problem ale jakoś rozwiązałem).
Sxe stwarza bardzo duże problemy. Jednych nie chce połączyć z serwerem, innych wyrzuca do windowsa, a jeszcze innym nie chce się cs uruchomić (np. mnie). Wiem też, że ten problem dotyczy bardzo wielu graczy. temat ten był wielokrotnie już poruszany. wystarczy użyć opcji szukaj, a dowiesz dlaczego na żadnym serwerze pomysł ten nie przeszedł.
Ja na nie.
____________________ Chodził cziterek po mapie,
trzymając kałacha w łapie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
I leży na ziemi cziterek pomięty
Bo został przeze mnie ściągnięty.
Sxe stwarza bardzo duże problemy. Jednych nie chce połączyć z serwerem, innych wyrzuca do windowsa, a jeszcze innym nie chce się cs uruchomić (np. mnie). Wiem też, że ten problem dotyczy bardzo wielu graczy. temat ten był wielokrotnie już poruszany. wystarczy użyć opcji szukaj, a dowiesz dlaczego na żadnym serwerze pomysł ten nie przeszedł.
Ja na nie.
ja jeszcze inna część nowych graczy nie wie co to jest więc nie
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Nie ma sensu bo z SXE ma problem 70% graczy w cs'a...Nie
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Kiedys chciałem pograc na serwach cs-sewer.pl i tam bylo SXE i mialem problemy z wejsciem na server bo trzeba było pobierac i aktualizowac .... meczarnia NIE ! lepiej zamiast SXE to niech admini sie wezma w garsc i zaczna ogarniac graczy a nie taki burdel momentami ze na aimach i bezczelnych wh skany przez sciany najpierw wyeliminujcie takich graczy i ogarnijcie sposob na nich bo jak maja neo to reset i dalej wchodza...
Nie nie i nie .. sXe u mnie z nie wiadomych mi powodów też wyłącza cs .. podejżewam , że u innych też to się zdarza .
a jak Ci Turbin przeszkadza , że w kółko ktoś pisze "on ma wh itp " to nie zwracaj na to uwagi . Zamykam
/////esem
Po drugi sXe wykrywa speedhacka co w przypadku WAR3 i Diablo stwarza duzo problemow gdyż niektore z postaci (WAR3-Nieumarły/DiabloII-np.Ninja) maja opcje szybszego biegania od pozostalych klas co daj ze sXe wykrywa to jako "SH" i banuje/wyrzuca graczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum