Post numer: #1Wysłany: 2009-02-28, 20:49 Wisnia. Admin ?
Cześć mam na imię : Arek
Pochodzę z : Pawłowic
Mieszkam aktualnie w : Pawłowicach
Urodziłem się :26.06.1992
Czyli mam lat :17
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :okolo 5 lat :)
Gram na (steam/nosteam) :nonsteam (steam zbanowano)
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Chciałbym byc Adminem Na Serverze Aby Pilnowac Porządku Ten Server Jest znany i Czasem Przychądzą ludzie nie znając regulaminu jestem po to by upominac , są również wybryki drące się przez mikro które przeszkadzają grac lub puszczają muzykę.
Byłem już adminem na serverach : "my-skill.pl TP , FFA , Surf , SoccerJam" , cs-serwer HnS , cspns.com TP , Surf
Poświęcam dziennie grze :okolo 4-7 godzin w dniu szkolnym
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Potrafię Ogarnąc Server Jak i Samego Siebię
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem Miłą i Tolerancyjną osobą , bardzo lubię tego typu servery , również angażowac się w rózne rzeczy
Dla innych graczy jestem : Dobrym Kumplem (chyba)
Wiem że na forum poświęciłem Bardzo Mało Czasu Ale Obiecuje że odrobię to :)
Gdy Otrzymam Admina myślę że bedę adminem Który najwięcej czasu Spędza na HnSie
To Tyle Od Siebie Proszę o Pozytywne Rozpatrzenie Mojego Podania :)
A dla nas aktywność tu i tu. A na dodatek nie przeczytałeś regulaminu! Wróć w innym terminie.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Wiechu Co Ty Wiesz o mnie ? Nic
po 1. z kąd Wiesz że nie zapoznałem sie z regulaminem
a po 2. nigdy z tobą nie grałem także nie mów że Aktywnośc Tu i Tu ..
<3 Reggae
"Aby być kimś najpierw musisz zostać sobą "
Ostatnio zmieniony przez Wisnia. 2009-02-28, 21:07, w całości zmieniany 1 raz
po 1. z kąd Wiesz że nie zapoznałem sie z regulaminem
DJ BANGO napisał/a:
Bo piszesz w swoim temacie to jest sprzeczne z regulaminem.
I wydaje mi się że wylecisz z tego forum szybciej niż przyszedłeś!
WIELKIE OGROMNE GIGANTYCZNE NIE!
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
1. W życiu go nie widziałem a jestem osobą która grała od 2 dnia serwa ganianego więc.
2.Steam zbanowany czyli cziter bądź skrypter
3.Za mało postów
4.Kolejny co przyszedł po @
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum